Verzekering grijs kenteken

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je auto met grijs kenteken
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je auto met grijs kenteken
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Auto met grijs kenteken verzekeren, maar 5 minuten werk!

Wat is een grijs kenteken?

De term grijs kenteken bestaat alleen nog in de volksmond. Dit stamt nog uit de tijd dat het kentekenbewijs deel 1 van een bestelauto grijs was. Sinds de invoering van de kentekencard is het kleurverschil van kentekenbewijzen verdwenen tussen verschillende categorieën voertuigen.
Een grijs kenteken verzekering zegt niets over de kleur van het kenteken. Het betekent een auto die ingericht is voor vervoer van goederen. Auto’s met een grijs kenteken zijn bijna altijd bestelauto’s. Het nummerbord begint vaak met een B of een V.

Wil je liever telefonisch jouw auto met grijs kenteken verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

De voordelen van een grijs kenteken verzekering

Het belastingvoordeel is niet het enige voordeel van auto’s met een grijs kenteken. De auto’s zijn vaak ook goedkoper omdat de laadruimte niet ingericht is voor het vervoer van passagiers. Door de lagere cataloguswaarde is de verzekering van een grijs kenteken auto ook voordeliger. Voor de ondernemer die de auto zakelijk gebruikt geldt, naast de mogelijkheid om de BTW te verrekenen, ook een vrijstelling voor de BPM. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de auto en is het verzekeren van de auto met een grijs kenteken nog voordeliger.

123Bestelautoverzekering verzekert auto's met een grijs kenteken

De verzekering van een grijs kenteken is bij 123Bestelautoverzekering voordelig en binnen vijf minuten online geregeld via de website. Je kunt kiezen uit 18 verzekeringen en elke gewenste dekking. Je ontvangt binnen vijf minuten de voorlopige dekking per e-mail.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

Gratis offerte

Met één druk op de knop kun je je grijs kenteken verzekering vergelijken en ontvang je kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je grijs kenteken verzekering per e-mail. Je vindt daar een overzicht van jouw gegevens, de gekozen dekking en de aanvullende dekkingen die je hebt gekozen. Alle vermelde premies voor de grijs kenteken verzekering zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Contact over je grijs kenteken verzekering

Heb je vragen over je offerte of lukt het niet om een berekening voor je grijs kenteken verzekering te maken dan kun je ons altijd mailen of bellen op telefoonnummer 088-7303636. Wij helpen je graag!

Bereken de premie voor je grijs kenteken verzekering

Gratis online de premie van je grijs kenteken verzekering vergelijken en berekenen! Kies voor de dekking die bij je past.

Klik op bereken je premie voor een gratis offerte en om je grijs kenteken verzekering online te vergelijken en af te sluiten.

Handig: telefonisch je auto met grijs kenteken verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.