Transport verzekering 

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je transport
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je transport
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bedrijfsauto verzekeren, binnen vijf minuten geregeld.

Eigen vervoer verzekering

Voor het vervoer van uw eigen goederen is er de Eigen vervoer verzekering.
Deze verzekering kun je als aanvullende dekking op de vrachtwagen verzekering of bestelautoverzekering afsluiten of als aparte verzekering.
Veel ondernemers sluiten de eigen vervoer verzekering naast de bestelautoverzekering, met standaard een verzekerde som van € 5.000,-. Deze verzekering volstaat meestal om de gereedschappen en materialen te verzekeren.
De eigen vervoer verzekering is wel aan een voertuig gekoppeld.

 

Wil je liever telefonisch jouw transport verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Transportverzekering voor Ladingeigenaars

Een onderneming die goederen in - en verkoopt en de goederen op eigen risico vervoert, loopt het risico van verlies of beschadiging onderweg. Ook in dit geval kan de eigen vervoer verzekering het risico van beschadiging of verlies afdekken.

Koerier transportverzekering

AVC vervoercondities zijn bij lange na niet toereikend voor een koerier. De transportverzekering voor de koerier geeft een dekking van een verzekerde som per pakket, met een maximum voor de gehele lading. De hoogte van de verzekerde som per pakket en per lading is maatwerk.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over transportverzekering en in een paar minuten kun je je transport bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een transportverzekering en over het gemak van onze PolisCheck

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Kenmerken transportverzekering :

  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw transportverzekering
  • Ook telefonisch is je transportverzekering aan te vragen. 
  • 14 dagen bedenktijd

Online of telefonisch je transport verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw verzekering online regelen. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk verzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten voor transport? Je krijgt vrijblijvend advies van een onze medewerkers en zij kunnen direct jouw verzekering in orde maken.. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.