Dekkingsoverzicht

Premie berekenen

Kenteken onbekend
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste bestelwagenverzekering
2
Kies de beste bestelwagenverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste bestelwagenverzekering
2
Kies de beste bestelwagenverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!

WA dekking
De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor alle voertuigen die zich zelfstandig voort kunnen bewegen.
De WA verzekering vergoedt de schade die je met je bestelwagen toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen auto is niet verzekerd.

WA + beperkt casco dekking
Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco, of WA plus. Naast de WA dekking ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto als gevolg van in de polisvoorwaarden met name genoemde gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking
Een andere benaming voor deze dekking is all risk verzekering. Je bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan je eigen auto als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt.
Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfsauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)

De OVI keert vaste bedragen uit bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking geldt voor de chauffeur en voor de passagiers. De OVI biedt geen dekking voor wedstrijden, taxi en lesauto’s. De dekking vervalt ook als de chauffeur het voertuig niet mag besturen wegens bijvoorbeeld drank- of drugsgebruik of een ontzegging heeft van de rijbevoegdheid.

Schadeverzekering inzittenden (SVI)

De SVI is een extra dekking die de gevolgschade voor bestuurder en passagiers dekt tot een bepaald bedrag, meestal € 1.000.000,- na een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking omvat zowel letselschade als schade aan bezittingen van de bestuurder of passagiers en gevolgschade. 

"Had snel een verzekering nodig. Deze mannen hadden het heel snel voor elkaar."
10
"Correct te woord gestaan, snelle reactie op vraagstelling, goede service, meedenkend."
8
"snelle en duidelijke service"
8

Verhaalrechtsbijstand

De verhaalsrechtsbijstandsverzekering biedt rechtsbijstand wanneer u schade of letsel oploopt door een ongeval met het verzekerde voertuig. Deze verzekering biedt juridische hulp bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.

Eigen vervoerverzekering

De eigen vervoerdekking voor bestelwagens verzekert de inhoud van uw eigendommen in de laadruimte tegen verlies en diefstal. De standaarddekking bedraagt maximaal € 20.000,=. Voor hogere dekking biedt de Poliscounter maatwerk. De eigen vervoerdekking is een oplossing voor de ondernemer die zijn gereedschap in zijn bestelbus bewaart en geen werkplaats heeft om de bestelwagen te stallen. Ook voor reparatiegoederen en handelsgoederen.

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.