De WA-Casco Bestelautoverzekering

Premie berekenen

De WA-Casco Bestelautoverzekering

Je bent op zoek naar een goede WA-Casco bestelautoverzekering voor je nieuwe of jong gebruikte bestelauto. Een bestelautoverzekering waarbij ook de betimmering, belettering en de accessoires op een eenvoudige manier zijn mee te verzekeren. De bestelauto is het visitekaartje voor je bedrijf. Daarom wil je na schade snel de weg weer op en duurt de reparatie een tijdje? Dan is vervangend vervoer gedurende de reparatieduur voor jou van belang. Kortom: een goede WA-Casco bestelautoverzekering is voor jou als ondernemer in de bouw, (groot)handel of ambachten van groot belang.

bestelauto
Jouw bestelautoverzekering, binnen vijf minuten geregeld.

Waarom de WA-Casco bestelautoverzekering?

De WA-Casco bestelautoverzekering is in de basis bedoeld voor bestelauto’s jonger dan 5 jaar oud. Maar ook voor bestelauto’s ouder dan 5 jaar oud met een hogere dagwaarde, bijzondere inrichting of voor gefinancierde bestelauto’s is de WA-Casco bestelautoverzekering de juiste keuze. Veel financieringsmaatschappijen stellen namelijk in de financieringsovereenkomst dat de bestelauto verplicht WA-Casco moet worden verzekerd. Word je gefinancierde bestelauto total-loss verklaard als gevolg van een aanrijdingsschade door jou eigen schuld ontstaan, en is er geen WA-Casco bestelautoverzekering afgesloten? Dan zul je zowel de financier als de leverancier van de nieuwe bestelauto moeten betalen. Dit kan grote financiële gevolgen voor je onderneming met zich meebrengen.

De dekking van de WA-Casco bestelautoverzekering

De WA-Bestelautoverzekering vergoedt de schade die je toebrengt aan derden. De WA-Beperkt Casco Bestelautoverzekering betaalt ook de schade als gevolg van brand, storm, diefstal, ruitschade en aanrijding met loslopende wild. De WA-Casco bestelautoverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je bestelauto. Alle van buitenkomende onheilen zijn verzekerd. Dit wil zeggen dat ook je eigen aanrijdingsschade, door eigen schuld ontstaan en schade door vandalisme zijn verzekerd. Mechanische schade is nooit verzekerd.

man bestelauto verzekeren
Handig: telefonisch je bestelautoverzekering afsluiten, elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Belangrijk om te weten over de WA-Casco dekking

  • Als ondernemer hoef je de BPM en BTW niet mee te verzekeren
  • Gunstige nieuwwaarderegeling bij Reaal indien je nieuwe bestelauto binnen één jaar wordt gestolen of na schade total-loss wordt verklaard
  • Schade niet jouw schuld? Geen terugval in b/m korting bij ASR door de unieke no blame, no claim regeling.
  • Bestelauto gefinancierd? Vraag ons om opname van de boekwaarde clausule
  • Heb je een duurdere bestelauto? Let dan goed op het vereiste alarmsysteem

Bestelautoverzekeringen afsluiten