Zakelijke autoverzekering

Premie berekenen

Kenteken onbekend
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste zakelijke autoverzekering
2
Kies de beste zakelijke autoverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste zakelijke autoverzekering
2
Kies de beste zakelijke autoverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Zakelijke autoverzekering
Zakelijke autoverzekering vergelijken

Zakelijke autoverzekering? Kies voor de specialist!

De zakelijke autoverzekering is één van de meest afgesloten verzekeringen bij 123Bestelautoverzekering. Bij ons vergelijk je de premie voor de bedrijfsauto, bestelauto, grijs kenteken of personenauto in enkele minuten bij een groot aantal verzekeraars. De verzekering sluit je direct af via onze website. De zakelijke autoverzekering is bedoeld voor auto’s die zakelijk worden gebruikt en waarvan de kosten worden opgevoerd in de administratie van de onderneming. In geval van een eenmanszaak staat het kenteken op uw eigen naam. In geval van een VOF of BV staat het kenteken op naam van de onderneming.  

Wil je liever telefonisch jouw zakelijke auto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Particulier of zakelijk gebruik?

Als je de zakelijke auto uitsluitend privé gebruikt voor het vervoer van bijvoorbeeld de boodschappen, huisdieren of de campingspullen, dan kun je de zakleijke auto ook particulier verzekeren. Ook woon-werk verkeer valt onder particulier gebruik.

Gebruik je de zakelijke auto (ook) voor je bedrijf, bijvoorbeeld voor het vervoeren en aflevering van je eigen goederen en het bezoeken van klanten dan moet je de auto zakelijk verzekeren.

Meteen voorlopige dekking

Nadat je de aanvraag van je zakelijke autoverzekering heeft afgerond krijg je per e-mail direct bericht of wij voorlopige dekking verlenen. Het kan zijn dat wij geen voorlopige dekking verlenen omdat er nog onduidelijkheid is over uw aanvraag. De aanvraag wordt over het algemeen binnen één werkdag behandeld. 

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over zakelijke autoverzekering en in een paar minuten kun je je zakelijke autoverzekering bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een zakelijke autoverzekering , hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Had snel een verzekering nodig. Deze mannen hadden het heel snel voor elkaar."
10
"Correct te woord gestaan, snelle reactie op vraagstelling, goede service, meedenkend."
8
"snelle en duidelijke service"
8

Zes voordelen van onze zakelijke autoverzekering

  • Je zakelijke auto verzekeren met no-claim korting tot 80%
  • Ook voor jonge bestuurders een zakelijke autoverzekering
  • Binnen vijf minuten verzekeren en voorlopige dekking per e-mail
  • Na het afsluiten van je zakelijke autoverzekering direct de polis en groene kaart op de e-mail
  • Jaarlijkse PolisCheck
  • Een enthousiast en gespecialiseerd team dat klaar staat om je zakelijke auto te verzekeren en al uw vragen te beantwoorden.

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw zakelijke auto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw zakelijke auto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je zakelijke autoverzekering afsluiten kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.