Zakelijke autoverzekering

In slechts 3 stappen bereken je een premie voor jouw zakelijke autoverzekering en vergelijk je deze met andere aanbieders. ✓ Binnen 5 min. verzekerd

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste zakelijke autoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste zakelijke autoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

Zakelijke autoverzekering nodig?

Voor een zakelijke autoverzekering ben je bij 123Bestelautoverzekering aan het juiste adres. Bij ons vergelijk je de premie voor een zakelijke autoverzekering voor je bedrijfsauto, bestelauto, grijs kenteken of personenauto in enkele minuten bij een groot aantal verzekeraars

Het verzekeren van je zakelijke auto is eenvoudig. Voer het kenteken van je zakelijk auto in. Vul je persoonlijke gegevens als adres, geboortedatum en schadevrij jaren in. Selecteer waar je het voertuig zakelijk voor gebruikt en klik op premie vergelijken. Vervolgens zie je snel wat jouw premie wordt op basis van de basisdekkingen en bij de verschillende verzekeraars. Uiteraard kun je de zakelijke autoverzekering direct afsluiten en ontvang je de polis en groene kaart snel per mail.

Mercedes bedrijfsauto
Zakelijke autoverzekering afsluiten? Zo geregeld!

Regel je liever telefonisch jouw zakelijke autoverzekering of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Zakelijke autoverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 688 3737

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Hoe kan ik mijn zakelijke auto verzekeren?

Wij worden regelmatig gebeld met de vraag hoe de auto of bestelauto het best kan worden verzekerd. De drie basisdekkingen zijn WA, WA-Beperkt Casco en WA-Volledig Casco. Voor de bepaling van de juiste dekking voor de zakelijke autoverzekering kun je de onderstaande richtlijn aanhouden.

De zakelijke autoverzekering is eenvoudig uit te breiden met onderstaande aanvullende dekkingen. 

  • Schadeverzekering inzittenden
  • Motorrijtuigenrechtsbijstand
  • Pechhulp

Wil je meer weten over de verschillende dekkingen? Bekijk dan ons dekkingsoverzicht

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de zakelijke autoverzekering. Het berekenen van de premie, het vergelijken en afsluiten is binnen 5 minuten geregeld. Wij vinden het belangrijk dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een zakelijke autoverzekering, de werking van schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Particulier of zakelijk gebruik?

Als je de zakelijke auto uitsluitend privé gebruikt voor het vervoer van bijvoorbeeld de boodschappen, huisdieren of de campingspullen, dan kun je de zakelijke auto ook particulier verzekeren. Ook woon-werk verkeer valt onder particulier gebruik.

Gebruik je de zakelijke auto (ook) voor je bedrijf, bijvoorbeeld voor het vervoeren en afleveren van je eigen goederen en het bezoeken van klanten dan moeten je een zakelijke autoverzekering afsluiten op basis van zakelijk gebruik.

De zakelijke autoverzekering is bedoeld voor auto’s die zakelijk worden gebruikt en waarvan de kosten worden opgevoerd in de administratie van de onderneming. In geval van een eenmanszaak staat het kenteken op uw eigen naam. In geval van een VOF of BV staat het kenteken op naam van de onderneming.

Waarom de zakelijke autoverzekering?

  • No-claim korting tot 80%
  • Ook voor jonge bestuurders een zakelijke autoverzekering
  • In 5 minuten de zakelijk autoverzekering afsluiten en voorlopige dekking per e-mail
  • De polis en groene kaart direct op de e-mail en toegang tot je persoonlijke polismap
  • Gratis schadeverhaalservice
  • Sluit je de zakelijke autoverzekering bij ons af? Dan krijg je er een enthousiast en gespecialiseerd team dat voor je klaarstaat als dat nodig is. 

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons de zakelijke autoverzekering afsluiten. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. 

Vergelijk je zakelijke autoverzekering

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw zakelijke autoverzekering afsluiten. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-6883737.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je zakelijke autoverzekering afsluiten, elke werkdag tussen 9.30 en 17.30