Grijs kenteken verzekeren 

Eenvoudig, snel en op maat uw grijs kenteken verzekerd. ✓ Tot 80% korting: sluit hier uw verzekering af! ✓ Klanttevredenheid beoordeelt met een 8,5

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Je grijs kenteken verzekeren bij de goedkoopste verzekeraar
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Je grijs kenteken verzekeren bij de goedkoopste verzekeraar
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Auto met grijs kenteken verzekeren, maar 5 minuten werk!

Wat is een grijs kenteken?

De term grijs kenteken bestaat alleen nog in de volksmond. Dit stamt nog uit de tijd dat het kentekenbewijs deel 1 van een bestelauto grijs was. Sinds de invoering van de kentekencard is het kleurverschil van kentekenbewijzen verdwenen tussen verschillende categorieën voertuigen.
Een grijs kenteken verzekering zegt niets over de kleur van het kenteken. Het betekent een auto die ingericht is voor vervoer van goederen. Auto’s met een grijs kenteken zijn bijna altijd bestelauto’s. Het nummerbord begint vaak met een B of een V.

Wil je liever telefonisch jouw auto met grijs kenteken verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de auto met grijs kenteken verzekeren tegen de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.

088 730 3636

De voordelen van een grijs kenteken verzekering

Het belastingvoordeel is niet het enige voordeel van auto’s met een grijs kenteken. De auto’s zijn vaak ook goedkoper omdat de laadruimte niet ingericht is voor het vervoer van passagiers. Door de lagere cataloguswaarde is de verzekering van een grijs kenteken auto ook voordeliger. Voor de ondernemer die de auto zakelijk gebruikt geldt, naast de mogelijkheid om de BTW te verrekenen, ook een vrijstelling voor de BPM. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de auto en is het verzekeren van de auto met een grijs kenteken nog voordeliger.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over grijs kenteken verzekeren en in een paar minuten kun je je bedrijfsauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfsautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De verzekeraars waar wij je auto met grijs kenteken verzekeren

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

De auto met grijs kenteken verzekeren bij 123Bestelautoverzekering

  • Scherpste premie en no-claim korting mogelijk op je grijs kenteken verzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders de auto met grijs kenteken verzekeren;
  • direct de polis en groene kaart op je e-mail;
  • bij schade vakkundige en snelle afwikkeling;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de grijs kenteken verzekering of als aparte dekking. 
  • Ook als particulier een auto met grijs kenteken verzekeren.

Online of telefonisch grijs kenteken verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsauto met grijs kenteken verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu in de meeste gevallen direct voorlopige dekking.

Nu direct je grijs kenteken verzekeren

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw auto met grijs kenteken verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je auto met grijs kenteken verzekeren kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.