Bestelautoverzekering van Reaal

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de bestelautoverzekering van Reaal
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de bestelautoverzekering van Reaal
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

Reaal

Reaal bestaat al sinds 1904 in Nederland en is om die reden niet weg te denken uit het verzekeringslandschap. Reaal heeft bijna 1,8 miljoen klanten. Ze hebben een ruim productassortiment en veel ervaring op het gebied de bestelautoverzekering. In 2019 is Reaal overgenomen door Nationale-Nederlanden.

De slogan van Reaal is dat alles lekker en goed geregeld moet zijn. Kortom, als particulier of ondernemer wil je een goede bestelautoverzekering zonder dat je er teveel omkijken naar hebt. Reaal door consumenten bekroond voor hun verzekeringen met een 8,2.

Door Moneyview wordt de ZZP bestelautoverzekering van Reaal zelfs bekroond met 5 sterren op basis van prijs kwaliteit verhouding. Dit niet alleen voor de WA bestelautoverzekering maar ook voor de WA-casco bestelautoverzekering. Een echt topproduct dus.

De verzekering van 123bestelautoverzekering.nl

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelautoverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

De bestelautoverzekering van Reaal

Wij bieden 2 bestelautoverzekeringen van Reaal aan. De Reaal Bedrijven Totaalplan Bestelautoverzekering voor de ZZP’er en ondernemer en de Reaal Schadeverzekering bestelautoverzekering voor de particulier. 

  • Reaal Bedrijven Totaalplan Bestelautoverzekering: de bestelautoverzekering met een 5 sterren rating beloond door Moneyview om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Enkele voorbeelden zijn de gunstige nieuwwaarderegeling en de vrij keuze voor hersteller naar keuze bij schade. Kies je toch voor een Schadegarant of Glasgarant hersteller? Dan krijg je korting op het eigen risico.
  • Reaal Schadeverzekering bestelauto: De schadeverzekering voor de particulier! Je krijgt dezelfde goede voorwaarden als bij het Reaal Bedrijven Totaalplan Bestelautoverzekering. Reaal wordt door consumenten beoordeeld met een 8,2!
Reaal Bestelautoverzekering voor al je bestelauto's
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Voordelen van de Reaal bestelautoverzekering

Naast de goede prijs- kwaliteitsverhouding tonen wij je hier de belangrijke kenmerken van de bestelautoverzekering van Reaal:

  • WA, WA-Beperkt Casco en Allrisk dekking
  • Accessoires zijn standaard tot € 1.000,- verzekerd
  • Een laag eigen risico van € 250,- dat wordt verlaagd met € 150,- als je de bestelauto laat herstellen bij een aangesloten hersteller
  • Voor nieuwe bestelauto's een gunstige nieuwwaarderegeling
  • Dagvergoeding van € 15,- bij diefstal van de bestelauto. Maximaal 30 dagen

Documentatie Reaal Bestelautoverzekering

Hieronder vind je de belangrijkste documenten met betrekking tot de Reaal Bestelautoverzekering.

Heb je vragen over onze service?

De meest voorkomende vragen aan onze helpdesk beantwoorden we op de website. Staat jouw vraag er niet bij of heb je een specifieke wens? Bel ons dan of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!