Bestelautoverzekering

In slechts 3 stappen bereken je een premie voor jouw bestelautoverzekering en vergelijk je deze met andere aanbieders. ✓ Tot 80% korting

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
bestelauto
Jouw bestelautoverzekering, binnen vijf minuten geregeld.

Bestelauto verzekeren? Kies voor de specialist!

Je bent ondernemer en hebt een bestelauto gekocht. Je wilt je bestelauto verzekeren, maar wilt er niet teveel tijd aan besteden. In één oogopslag kunnen kiezen uit de mogelijkheden die de markt voor bestelautoverzekeringen je biedt. Bij 123bestelautoverzekering ben je dan aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je kort waar je bij het selecteren van een bestelautoverzekering op moet letten.

Wil je liever telefonisch jouw bestelautoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelautoverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Je bestelauto op de juiste manier verzekeren 

WA dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bestelauto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelauto is niet verzekerd.

WA-Beperkt Casco dekking - Voor bestelauto's tussen de 5 en 10 jaar oud. Wil je je bestelauto ook verzekeren tegen de risico's van brand, blikseminslag, storm, hagel, diefstal, inbraak en ruitbreuk? Kies dan voor de WA-Beperkt Casco dekking.

WA-Casco dekking - Als je je nieuwe of jong gebruikte bestelauto wil verzekeren kies dan voor de WA-Casco dekking. In aanvulling op de WA-Beperkt Casco dekking ben je ook verzekerd voor schade bij een aanrijding door eigen schuld ontstaan en vandalisme. 

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bestelautoverzekeringen en in een paar minuten kun je je bestelauto goedkoop bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende bestelautoverzekering.

WA-Bestelautoverzekering

WA-Beperkt Casco Bestelautoverzekering

WA-Casco Bestelautoverzekering

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bestelauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bestelautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Fijn dat alles snel en makkelijk geregeld is.voor een goeie premie maandelijks.top"
10
- Ruudy
"Goed, snel en vriendelijke geholpen."
9
- Mustapha Bazairi
"eertse aanvraag was niet helemaal correct, maar na contatc snel opgelost en alsnog positief afgehandeld."
8
- Johan
bestelauto verzekeren

Kies het juiste gebruik voor je bestelautoverzekering

Het gebruik van de bestelauto is bij de keuze voor de juiste bestelautoverzekering van belang. Of je de bestelauto nu als timmerman, installateur, (groot)handelaar, horeca- of transportondernemer gebruikt maakt verschil. Denk ook aan de inrichting van de bestelauto, de bestickering, eigen gereedschappen en andere kostbare lading die je vervoert en ga zo maar door.

De bestelautoverzekering is primair bedoelt voor bestelauto’s die worden gebruikt voor het vervoer van eigen goederen voor je bedrijf. Denk hierbij aan je eigen gereedschappen en materialen voor een klus of de goederen die je als (groot)handelaar aflevert bij klanten. 

Dekkingen en verzekeraars voor de bestelautoverzekering

Bij een bestelautoverzekering via 123 heb je de mogelijkheid om te kiezen uit een drietal basisdekkingen. WA, WA-Beperkt Casco (WA+) en WA-Casco (Allrisk). Voor een uitgebreide toelichting en wanneer welke dekking te kiezen verwijzen wij je naar ons uitgebreide dekkingsoverzicht.

De verzekeraars die wij voor je bestelautoverzekering vergelijken zijn Allianz, Amlin, ASR, Avero Achmea, Nationale-Nederlanden en Reaal. Dit zijn de toonaangevende verzekeraars in Nederland op het gebied van de bestelautoverzekering. Hiermee heb je in één oogopslag een duidelijk overzicht van de actuele premies voor je bestelauto.

Vergelijk in 4 eenvoudige stappen de aanbieders van de goedkope bestelautoverzekering met elkaar. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Vaak krijg je direct voorlopige dekking en kun je direct de weg op.

Bestelautoverzekeringen afsluiten

man bestelauto verzekeren
Handig: telefonisch je bestelautoverzekering afsluiten, elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.