Bedrijfsautoverzekering

Premie berekenen

Kenteken nog niet bekend
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
2
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
2
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
bedrijfsautoverzekering
Jouw bedrijfsautoverzekering, binnen vijf minuten geregeld.

Bedrijfsautoverzekering afsluiten? Kies voor de specialist!

Bij 123Bestelautoverzekering ben je aan het juiste adres voor een bedrijfsautoverzekering tegen een scherpe premie en goede voorwaarden. Voor ZZP'ers en bedrijven vergelijken wij online de premie voor bedrijfsautoverzekeringen van de grote Nederlandse verzekeraars. In enkele klikken is de aanvraag geregeld en de bevestiging over voorlopige dekking volgt direct per e-mail.

Wij zijn gespecialiseerd is bedrijfsautoverzekeringen en door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je altijd een scherpe en concurrerende aanbieding te doen. Juist in combinatie met een privé personenautoverzekering of andere bedrijfsautoverzekering hebben wij door goede afspraken met verzekeraars veel mogelijkheden. Hierdoor profiteer je van hoge korting en een scherpe premie.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfsautoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Kies uit verschillende dekkingen voor je bedrijfsautoverzekering

Voor welke dekking kies je? Hier lees je over de inhoud van de door ons aangeboden dekkingen voor uw bedrijfsautoverzekering. Bij de keuze voor de dekking en verzekeraar is het verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico en de vrijheid in keuze voor een eigen schadehersteller. Als ondernemer heb je de mogelijkheid om de BTW op de aanschaf en het onderhoud van de bedrijfsauto te verrekenen in de kwartaalaangifte. Doordat je de BTW als ondernemers niet meeverzekerd profiteer je van een lagere premie voor de (beperkt) casco dekking van de bedrijfsautoverzekering.

Bedrijfsautoverzekering

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bedrijfsautoverzekering en in een paar minuten kun je je bedrijfsauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfsautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"We zochten een nieuwe verzekering voor de bus na wat speurwerk op het internet bij jullie uit gekomen. Het was echt zo gepiept, snelle reactie netjes via de mail en sneller dan verwacht was alles al rond en was de bus verzekerd. Dit alles was in minder dan 24 uur gepiept."
10
Kelly
"geen beloftes gewoon snel geregeld."
10
Perry
"Ook bij schade snel en netjes geregeld"
8
Johan
Bedrijfsautoverzekering

De kenmerken van onze goedkope bedrijfsautoverzekering

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.