Bedrijfsautoverzekering

Snel en goed uw bedrijfsauto verzekeren. Bekijk hier de mogelijkheden. ✓ Tot 80% korting. ✓ Bereken direct uw premie

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Bedrijfsautoverzekering vergelijken en kiezen
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Bedrijfsautoverzekering vergelijken en kiezen
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
bedrijfsautoverzekering
Jouw bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten, in vijf minuten geregeld.

Bedrijfsautoverzekering afsluiten? Kies voor de specialist!

Bij 123Bestelautoverzekering ben je aan het juiste adres voor een bedrijfsautoverzekering tegen een scherpe premie en goede voorwaarden. Voor ZZP'ers en bedrijven vergelijken wij online de premie voor bedrijfsautoverzekeringen van de grote Nederlandse verzekeraars. In enkele klikken is de aanvraag geregeld en de bevestiging over voorlopige dekking volgt direct per e-mail.

Wij zijn gespecialiseerd is bedrijfsautoverzekeringen en door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je altijd een scherpe en concurrerende aanbieding te doen. Juist in combinatie met een privé personenautoverzekering of andere bedrijfsautoverzekering hebben wij door goede afspraken met verzekeraars veel mogelijkheden. Hierdoor profiteer je van hoge korting en een scherpe premie.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfsautoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Kies uit verschillende dekkingen voor je bedrijfsautoverzekering

Voor welke dekking kies je? Lees je over de inhoud van de door ons aangeboden dekkingen voor uw bedrijfsautoverzekering. Bij de keuze voor de dekking en verzekeraar is het verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico en de vrijheid in keuze voor een eigen schadehersteller. Als ondernemer heb je de mogelijkheid om de BTW op de aanschaf en het onderhoud van de bedrijfsauto te verrekenen in de kwartaalaangifte. Doordat je de BTW als ondernemers niet meeverzekerd profiteer je van een lagere premie voor de (beperkt) casco dekking van de bedrijfsautoverzekering.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de bedrijfsautoverzekering en in een paar minuten kun je je bedrijfsauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfsautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Je bedrijfsautoverzekering vergelijken en afsluiten via onze website? Wij helpen je graag. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bedrijfsautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het vergelijken en afsluiten van je bedrijfsautoverzekering via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"snel, accuraat, adviserend en kennis van zaken."
8
- Ken
"Verzekering aangevraagd, en kregen meteen een reactie en was snel geregeld."
9
- Ricardo
"Alles is snel verlopen vragen werden gelijk beantwoordt voorwaarden duidelijk"
10
- Efrain
Bedrijfsautoverzekering

De kenmerken van onze goedkope bedrijfsautoverzekering

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsautoverzekering vergelijken. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op. Vervolgens kun je de meest relevante bedrijfsautoverzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt vaak direct voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Bedrijfsautoverzekering vergelijken

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een bedrijfsautoverzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.