Schadeverhaalservice

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelwagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelwagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Schadeverhaalservice

Ben je WA of WA-Beperkt Casco verzekerd en heb je schade door andermans schuld? Dan wil je de schade verhalen op de tegenpartij.

Het verhalen van schade is niet eenvoudig. Via 112Schade bieden wij je het gratis verhaal van uw materiële en/of letsel schade aan. Het proces is simpel.

  1. Je meld de schade bij Poliscounter en stuurt ons een volledig ingevuld en door beide partijen ondertekend schadeformulier. Mochten er foto’s van het ongeval zijn gemaakt stuur deze dan ook mee.
  2. Bij een schadehersteller naar keuze vraag je om een begroting / calculatie van het schadebedrag
  3. Poliscounter meldt de schade voor je aan bij 112Schade
  4. Zodra 112schade de schade heeft beoordeeld en mogelijkheden ziet om de schade te verhalen dan plannen zij indien noodzakelijk telefonisch een afspraak in voor de schadebegroting. Een schade-expert zal de schade aan het voertuig begroten. Deze begroting is nodig wanneer de tegenpartij aansprakelijk wordt gesteld.
  5. Nadat je bericht van de expert ontvangt over het schadebedrag dan kun je een afspraak maken om de schade te laten herstellen. Houdt er wel rekening mee dat het nog niet 100% zeker is dat de schade is te verhalen op de tegenpartij.
  6. De tegenpartij wordt door 112Schade aansprakelijk gesteld. Nadat de tegenpartij de aansprakelijkheid heeft erkend weet je zeker dat de schade kan worden verhaald.

De tegenpartij gaat pas over tot afwikkeling van de schade nadat zij een schademelding van hun eigen verzekerde hebben ontvangen. Helaas kan de afwikkeling hierdoor nogal eens vertraging oplopen. Gemiddeld duurt het verhalen van de schade op een Nederlandse tegenpartij drie tot zes weken.

Wil je liever telefonisch advies of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

"Fijn dat alles snel en makkelijk geregeld is.voor een goeie premie maandelijks.top"
10
- Ruudy
"Goed, snel en vriendelijke geholpen."
9
- Mustapha Bazairi
"eertse aanvraag was niet helemaal correct, maar na contatc snel opgelost en alsnog positief afgehandeld."
8
- Johan

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsauto online verzekeren. Je vult je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of je vult zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jouw situatie zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk via de telefoon een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van een van onze specialisten en zij kunnen direct jouw verzekering in orde maken. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.