Bestelautoverzekering van Nationale-Nederlanden

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Selecteer de juiste bestelautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Selecteer de juiste bestelautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is opgericht in 1845. Sinds 1845 heet het bedrijf ook Nationale-Nederlanden. De verzekeringsmaatschappij kenmerkt zich door de zekerheid die zij bieden aan ondernemers. De verzekeringsmaatschappij heeft om die reden dan ook bijna altijd een mogelijkheid om je bestelauto op de juiste manier te verzekeren.

Nationale-Nederlanden biedt verschillende bestelautoverzekeringen aan. Dit zijn de ZCB Bestelautoverzekering, de collectieve bestelautoverzekering en de BestelautoPrismaPolis. De BestelautoPrismaPolis is een bestelautoverzekering die door Voogd & Voogd is ontwikkeld en waarvan Nationale-Nederlanden de risicodrager is. De BestelautoPrismaPolis wordt in onze vergelijkingen meegenomen.

De bestelautoverzekering van Nationale-Nederlanden.

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelautoverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

De bestelautoverzekering van Nationale Nederlanden.

De bestelautoverzekering die wij aanbieden van Nationale Nederlanden is de Bestelautoprisma polis. De Bestelautoprisma polis kenmerkt zich door het scherpe tarief als je geen schadevrije jaren hebt.

Heb je een negatief aantal schadevrije jaren?  Dan kan de bestelautoverzekering van Nationale Nederlanden uitkomst bieden. Dit omdat zij in sommige gevallen ook klanten accepteren met een negatief aantal schadevrije jaren.

"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

Belangrijke kenmerken van de BestelautoPrismaPolis van Nationale-Nederlanden

  • Veel mogelijkheden om je bestelauto te verzekeren, zelf bij een negatief aantal schadevrije jaren.
  • Geen B/M korting
  • Bij de WA-Beperkt Casco Bestelautoverzekering of de WA-Casco Bestelautoverzekering bij diefstal, joyriding, oplichting of verduistering een tegemoetkoming van € 12,- per dag gedurende een periode van maximaal 30 dagen.
  • Voor de BestelautoPrimaPolis geldt een herstelplicht. Laat je de bestelauto niet herstellen na schade dan ontvang je ook geen uitkering. 
  • Speciale bestelautoverzekering voor de ZZP’er.

Voordelen van 123bestelautoverzekering.nl

  • Niet goed, geld terug! Een bedenktermijn van 14 dagen
  • Jaarlijkse premie- en polischeck van je bestelautoverzekering. 
  • Enthousiaste experts met in totaal meer dan 15 jaar ervaring
  • Telefonisch, per e-mail en WhatsApp te bereiken
  • Gratis schadeverhaalservice
Handig: telefonisch je bestelauto verzekeren! Dit kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.

Bereken nu je premie voor je bestelautoverzekering

Je wilt graag de bestelautoverzekering afsluiten van Nationale Nederlanden. Dit kan snel, gemakkelijk en online via deze website. Je kan hier je premie berekenen en direct kiezen voor de verzekering die bij je past. Heb je nog vragen over je bestelautoverzekering? Bel dan naar 088 730 36 36.