Bestelautoverzekering van de Vereende

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de juiste verzekering voor je koeriersauto
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de juiste verzekering voor je koeriersauto
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

De Vereende

De Vereende is ook wel bekend onder hun oude naam Rialto verzekeringen. De Vereende is bij uitstek de verzekeraar voor bijzondere risico. Zo kunnen zij risico’s verzekeren die elders niet acceptabel zijn. Zo is het mogelijk om via de Vereende een verzekering af te sluiten als je een internationale koerier bent, een taxiverzekering nodig hebt, een CIS registratie hebt of bij een negatief aantal schadevrije jaren.

De verzekering van 123bestelautoverzekering.nl

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelautoverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

De verzekeringen die wij aanbieden via de Vereende

  • Taxiverzekering: Als eigenaar van een taxi weet je hoe lastig het is om een taxiverzekering af te sluiten. Wij bieden om die reden de taxiverzekering aan van de Vereende. Deze verzekering zorgt ervoor dat je veilig en verzekerd de weg op kan. Als er een keer een schade is dan kan je gebruik maken van onze gratis schadeverhaalservice.
  • Bestelautoverzekering met CIS registratie: Heb je in het verleden problemen gehad met verzekeraars, is je bestelautoverzekering een keer opgezegd door een verzekeraar of ben je in aanraking geweest met Politie of Justitie? Grote kans dat je dan in CIS bent geregistreerd. Het afsluiten van een nieuwe bestelautoverzekering is dan erg lastig. De bestelautoverzekering biedt hiervoor in veel gevallen de oplossing.
"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

Bestelautoverzekering van de Vereende

  • Internationale koeriersverzekering: Als internationale koerier heb je weinig mogelijkheden voor het verzekeren van je bestelauto. Wij bieden met de internationale koeriersverzekering van de Vereende hiervoor de oplossing.
  • Bestelautoverzekering voor maaltijdbezorging: Je kan deze verzekering niet online aanvragen. Wel kun je je  gegevens op onze website achterlaten. Wij sturen je  dan snel een offerte voor je bestelautoverzekering.

De voordelen van de Vereende bestelautoverzekering.

De aanvraag voor een  bestelautoverzekering van de Vereende wordt bijna altijd geaccepteerd. De aanvraagprocedure is wel anders dan bij een normale bestelautoverzekering. Zo dienen de eerste 3 maanden vooruit betaald te worden en dient er een waarborgsom te worden betaald. Ook is de premie vaak hoger dan bij een reguliere verzekering  .

Zo is er bijna altijd een oplossing mogelijk. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen van de bestelautoverzekering van de Vereende? Vul dan hier het offerte formulier in! Je krijgt binnen 2 werkdagen een offerte op maat.