Bestelbusverzekering

In slechts 3 stappen berekent u een premie voor uw bestelbusverzekering en vergelijkt u deze met andere aanbieders. ✓ Tot 80% korting

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de goedkoopste bestelbusverzekering
3
Kies je (eventuele) aanvullende dekking
4
Direct voorlopige dekking
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de goedkoopste bestelbusverzekering
3
Kies je (eventuele) aanvullende dekking
4
Direct voorlopige dekking
Mercedes bedrijfsauto
In een paar minuten de juiste bestelbusverzekering afsluiten

Bestelbusverzekering nodig? Zo geregeld.

Op zoek naar een goede en goedkope bestelbusverzekering? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kun je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de bestelbusverzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor de bestelbus afsluiten die je het beste past.

Voordeel voor ondernemers

Voor de ondernemer die de bestelbus zakelijk gebruikt geldt er de mogelijkheid om de BTW en BPM te verrekenen. Hierdoor daalt de te verzekeren cataloguswaarde van de bestelbus en is de premie van de bestelbusverzekering nog voordeliger.

Wil je direct telefonisch een bestelbusverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelbusverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking

Kies voor de dekking die je het beste past. Je hebt de keuze uit een WA, WA+ en Allrisk dekking. Bij de keuze voor de dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelbus een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Aanvullende dekkingen

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelbus verzekering. Wij adviseren altijd de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelbusverzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Met deze verzekering zijn de gereedschappen en goederen in de bestelbus o.a. verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor de ondernemer die werkt vanuit de bestelbus!

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over goedkope bestelbusverzekering en in een paar minuten kun je je bestelbus bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelbusverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Kenmerken van de bestelbusverzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je bestelbusverzekering
  • ook jonge bestuurders kunnen een bestelbusverzekering bij ons afsluiten
  • no-claim korting tot 80% op uw bestelbusverzekering
  • Bestelbus verzekeren voor zowel particulieren als zakelijk
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelbusverzekering of als aparte dekking. 
  • na acceptatie direct de polis van uw bestelbusverzekering op de e-mail.

Sluit je bestelbusverzekering direct online af

Nadat je je bestelbusverzekering hebt afgesloten, ontvang je binnen vijf minuten een bericht over de (voorlopige) dekking per e-mail. In veel gevallen ontvang je diezelfde dag een bevestiging van acceptatie en volgt de polis direct per e-mail.

Bestelbusverzekering afsluiten

Word je aanvraag niet direct geaccepteerd? Dan is er is in sommige gevallen aanvullende informatie nodig voordat de aanvraag voor de bestelbusverzekering definitief kan worden beoordeeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de aanvraag te bespreken. Krijgen wij je niet direct te pakken dan sturen wij een e-mail. Reageer je snel op onze dan kan de aanvraag voor de bestelbusverzekering veelal dezelfde werkdag nog worden behandeld. Zijn er vragen over de aanvraag voor je bestelbusverzekering? Bel dan met ons team automotive op 088-7303636.

man bestelauto verzekeren
Na het afsluiten direct uw voorlopige dekking in uw e-mail.