Bestelbusverzekering

Premie berekenen

Vul je kenteken in  en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de goedkoopste bestelbusverzekering
2
Kies de goedkoopste bestelbusverzekering
Kies je (eventuele) aanvullende dekking
3
Kies je (eventuele) aanvullende dekking
Direct voorlopige dekking
4
Direct voorlopige dekking
Vul je kenteken in  en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de goedkoopste bestelbusverzekering
2
Kies de goedkoopste bestelbusverzekering
Kies je (eventuele) aanvullende dekking
3
Kies je (eventuele) aanvullende dekking
Direct voorlopige dekking
4
Direct voorlopige dekking
Witte bus
Een lage premie omdat de BTW niet wordt meeverzekerd.

Bestelbusverzekering nodig? Zo geregeld.

Op zoek naar een goede en goedkope bestelbusverzekering? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kun je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de bestelbusverzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor de bestelbus afsluiten die je het beste past.

Voordeel voor ondernemers

Voor de ondernemer die de bestelbus zakelijk gebruikt geldt er de mogelijkheid om de BTW te verrekenen. Hierdoor daalt de te verzekeren cataloguswaarde van de bestelbus en is de premie van de bestelbusverzekering nog voordeliger.

Wil je direct telefonisch een bestelbusverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking

Kies voor de dekking die je het beste past. Je hebt de keuze uit een WA, WA+ en Allrisk dekking. Bij de keuze voor de dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelbus een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Aanvullende dekkingen

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelbus verzekering. Wij adviseren altijd de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelbusverzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Met deze verzekering zijn de gereedschappen en goederen in de bestelbus o.a. verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor de ondernemer die werkt vanuit de bestelbus!

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over goedkope bestelbusverzekering en in een paar minuten kun je je bestelbus bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelbusverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Erg gemakkelijk. Snel en goed geholpen."
8
Martijn van der Heijden
"Keurig en duidelijk te woord gestaan en mijn informatie gekregen die ik nodig had."
10
W.A.C.G. Kuijs
"Snel geregeld middels een goed werkende site"
9
Tom

Kenmerken van de bestelbusverzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je bestelbusverzekering
  • ook jonge bestuurders kunnen een bestelbusverzekering bij ons afsluiten
  • no-claim korting tot 80% op uw bestelbusverzekering
  • ook voor particulieren
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelbusverzekering of als aparte dekking. 
  • na acceptatie direct de polis van uw bestelbusverzekering op de e-mail.

Sluit je verzekering snel online af

Nadat je je verzekering heeft afgesloten, ontvang je binnen vijf minuten een bericht van voorlopige dekking per e-mail. In veel gevallen ontvang je diezelfde dag een bevestiging van acceptatie en volgt de polis direct per post of e-mail.

Hoe wijzig in mijn verzekering?

Indien er wijzigingen plaatsvinden in uw goedkope bestelbusverzekering, geef je deze eenvoudig online aan ons door. Jouw verzekering loopt naadloos door en de opvolgende auto is met de gewenste dekking verzekerd. Bereken vandaag nog je premie en ontvang binnen vijf minuten een passende offerte per e-mail. Vragen? Bel met een van onze medewerkers via 088-7303636.

Na het afsluiten direct uw voorlopige dekking in uw e-mail.