Ford Transit Verzekering

Premie berekenen

Kenteken nog niet bekend
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste verzekering voor je Ford Transit
2
Kies de beste verzekering voor je Ford Transit
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste verzekering voor je Ford Transit
2
Kies de beste verzekering voor je Ford Transit
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Ford Transit verzekeren? binnen vijf minuten geregeld !

Ford Transit verzekeren? Gemakkelijk en snel bij 123bestelautoverzekering

De Ford Transit is al jaren te vinden in de top vijf van meest verkochte bestelauto's in Nederland. In het middelgrote segment was de Ford Transit Custom zelfs de op één na meest verkochte bestelauto van 2018. Veel ondernemers en ZZP'ers werkzaam in de bouw als timmerman, loodgieter, elektricien of klusjenman verzekerden hun Ford Transit al via 123Bestelautoverzekering. Ook de bestickering, inrichting, betimmering en je gereedschappen verzeker je eenvoudig mee. Via onze website vergelijk je na invoer van slechts enkele gegevens de premie en voorwaarden van minimaal vijf verzekeraars en sluit je gemakkelijk een verzekering voor je Ford Transit af.

Wil je liever telefonisch jouw Ford Transit verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking

Welke dekking voor jouw bestelauto passend is kan aan de hand van onderstaande richtlijn gemakkelijk worden bepaald.

WA : voor bestelauto’s ouder dan 10
WA Bepert Casco : voor bestelauto’s tussen de 5 en 10 jaar oud
WA Casco : voor bestelauto’s jonger dan 5 jaar

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de Ford Transit verzekering. Wij adviseren sowieso de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de Ford Transit verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Met deze verzekering zijn de gereedschappen en goederen o.a. verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de Ford Transit !

Als trotse Ford Als trotse Transit bezitter wil je gewoon een goede bestelautoverzekering afsluiten.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de Ford Transit verzekering en in een paar minuten kun je je Transit bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren worden opgebouw en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Bij vragen of problemen wordt naar een oplossing gezocht c.q. gevonden"
10
Wim Doove
"We zochten een nieuwe verzekering voor de bus na wat speurwerk op het internet bij jullie uit gekomen. Het was echt zo gepiept, snelle reactie netjes via de mail en sneller dan verwacht was alles al rond en was de bus verzekerd. Dit alles was in minder dan 24 uur gepiept."
10
Kelly
"geen beloftes gewoon snel geregeld."
10
Perry

Kenmerken van de Ford Transit  verzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail
  • ook jonge bestuurders kunnen hun Ford Transit via 123Bestelautoverzekering verzekeren;
  • no-claim korting tot 80% 
  • ook voor particulieren
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de Ford Transit verzekering of als aparte dekking.
  • 14 dagen bedenktijd

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Ford Transit online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw Ford Transit verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je Ford Transit verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.