Ford Transit Verzekering

Premie berekenen, vergelijken en je bestelautoverzekering direct afsluiten.

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Ford Transit
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Ford Transit
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Ford Transit verzekeren? binnen vijf minuten geregeld !

Op zoek naar een verzekering voor je Ford Transit?

De Ford Transit is al jaren te vinden in de top vijf van meest verkochte bestelauto's in Nederland. In het middelgrote segment is de Ford Transit Custom zelfs de op één van de meest verkochte bestelauto's. Veel ondernemers en ZZP'ers werkzaam in de bouw als timmerman, loodgieter, elektricien of klusjesman regelen de verzekering voor de Ford Transit bij 123Bestelautoverzekering. Ook de bestickering, inrichting, betimmering en je gereedschappen verzeker je eenvoudig mee op de complete bestelautoverzekering. Via onze website vergelijk je na invoer van slechts enkele gegevens de premie en voorwaarden van minimaal vijf verzekeraars en sluit je gemakkelijk een verzekering voor je Ford Transit af.

Regel je liever telefonisch de verzekering voor jouw Ford Transit of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Welke dekking kiezen voor de Ford Transit?

Welke dekking voor jouw bestelauto passend is kan aan de hand van onderstaande richtlijn gemakkelijk worden bepaald.

WA-Bestelautoverzekering: voor bestelauto’s ouder dan 10
WA Beperkt Casco Bestelautoverzekering: voor bestelauto’s tussen de 5 en 10 jaar oud
WA Casco Bestelautoverzekering: voor bestelauto’s jonger dan 5 jaar

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de Ford Transit verzekering. Wij adviseren altijd de schadeverzekering voor inzittenden. Deze aanvullende verzekering biedt dekking voor gevolgschade als gevolg van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het interessant dat de Ford Transit verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Met deze verzekering zijn de gereedschappen en goederen o.a. verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de Ford Transit!

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de Ford Transit verzekering en in een paar minuten kun je je Transit bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren worden opgebouw en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bestelauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bestelautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan
Eenvoudig een goede verzekering afsluiten voor je Ford Transit.

Kenmerken van de Ford Transit  verzekering:

  • Voor de Ford Transit, Ford Transit Connect en Ford Transit Custom de juiste verzekering.
  • WA, WA+ en WA-Casco dekking mogelijk
  • Binnen vijf minuten na aanvragen bericht over voorlopige dekking per e-mail
  • Ook een verzekering voor de Ford Transit voor jonge bestuurders
  • Hoge aanvangskorting no-claim tot 80% 
  • Altijd 14 dagen bedenktijd voor de verzekering van je Ford Transit

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Ford Transit online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw Ford Transit verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je Ford Transit verzekering regelen kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.