Volkswagen Caddy Verzekering

Vergelijken en afsluiten, in 5 minuten geregeld.

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Volkswagen Caddy
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Volkswagen Caddy
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Volkswagen Caddy verzekeren? binnen vijf minuten geregeld.

Caddy Verzekeren? Gemakkelijk en snel bij 123bestelautoverzekering

De Volkswagen Caddy is al jaren de meeste verkocht bestelauto van Nederland. 123Bestelautoverzekering heeft in de afgelopen 10 jaar een groot aantal Caddy bezitters van een goede bestelautoverzekering voorzien. Via onze website kun je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de Caddy verzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor de Volkswagen Caddy afsluiten die je het beste past.

Wil je liever telefonisch jouw Volkswagen Caddy verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering voor je Volkswagen Caddy afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.

088 730 3636

De juiste dekking voor de Volkswagen Caddy

Kies uit de WA, WA-Beperkt Casco of WA-Casco dekking en selecteer de verzekering voor je Volkswagen Caddy die je het beste past. Bij de keuze voor de dekking van je bestelautoverzekering speelt de leeftijd en dagwaarde van je Volkswagen Caddy een belangrijke rol. Als je de Volkswagen Caddy hebt gefinancierd kan ook de financier een verplichting voor een bepaalde dekking in het contract hebben opgenomen.

Aanvullende dekkingen uitgelicht

Twee dekkingen als aanvulling op de verzekering voor je Volkswagen Caddy zijn:

  • De schadeverzekering voor inzittenden. Deze verzekering vergoedt de gevolgschade van een ongeval voor de bestuurder en de inzittenden.
  • Voor ondernemers in de bouw- en installatiebranche kan de verzekering voor de Volkswagen Caddy worden uitgebreid met de eigen vervoer verzekering. Dan zijn gereedschappen en goederen o.a. verzekerd bij brand, diefstal en aanrijding. Er is 24 uur per dag dekking. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de Volkswagen Caddy!
Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over Caddy verzekeringen en in een paar minuten kun je je Caddy bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je Volkswagen Caddy. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van de verzekering voor je Volkswagen Caddy hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Kenmerken van de Volkswagen Caddy verzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw Caddy verzekering
  • ook jonge bestuurders kunnen een Caddy verzekering bij ons afsluiten;
  • no-claim korting tot 80% op uw Caddy verzekering
  • ook voor particulieren
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de Caddy verzekering of als aparte dekking.
  • 14 dagen bedenktijd

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Volkswagen Caddy online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering voor je Volkswagen Caddy kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw Volkswagen Caddy verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je Volkswagen Caddy verzekeren kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.