Peugeot Partner verzekering

Premie berekenen, vergelijken en je bestelautoverzekering direct afsluiten.

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Peugeot Partner
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Peugeot Partner
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Snel je Peugeot Partner verzekeren!

Nieuwe verzekering voor je Peugeot Partner nodig?

Je hebt net je nieuwe Peugeot Partner gekocht en bent opzoek naar een voordelige bestelautoverzekering. Dit kan bij 123bestelautoverzekering.nl. Het principe is simpel. Je vult het kenteken in van je Peugeot Partner, kiest de bestelautoverzekering die het beste bij je past en je vraagt de bestelautoverzekering direct aan!

De Peugeot Partner, Citroën Berlingo en Opel Combo vallen in segment van de kleine bestelauto’s. De Peugeot en Citroën zijn beiden van Franse komaf. De Opel Combo wordt in Duitsland geproduceerd. Omdat de auto’s in grote lijnen gelijkwaardig zijn is de premie voor de WA, WA+ of WA-Casco bestelautoverzekering ongeveer gelijk.

De Peugeot Partner is niet de enige bestelauto van Peugeot. Zo kan je ook nog kiezen voor de grotere varianten. Dit zijn de Peugeot Expert en de Peugeot Boxer.

Regel je liever telefonisch de verzekering voor jouw Peugeot Partner of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Waarom je Peugeot Partner bij 123bestelautoverzekering verzekeren?

123bestelautoverzekering is de partij voor je bestelautoverzekering van Nederland! Al meer dan 15000+ klanten hebben hun bestelauto verzekerd via 123bestelautoverzekering. Onze jarenlange ervaring, keuze uit diverse verzekeraars en een scherpe premie zorgen ervoor dat wij de partij zijn voor je bestelautoverzekering.

Naast de scherpe premie kun je ook de voorwaarden eenvoudig met elkaar vergelijken. Wil je geen eigen risico bij schade? Kies dan voor een verzekering van Avero Achmea. Ben je opzoek naar een hele scherpe premie voor je bestelauto? Kies dan voor de Bestelautovoordeelpolis.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de bestelautoverzekering en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren. Voordat je een verzekering bij ons afsluit is het goed dat je de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van de bestelautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bestelauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bestelautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Belangrijke voordelen voor een verzekering voor je Peugeot Partner.

  • Al meer dan 300+ klanten hebben een Peugeot Partner verzekerd via 123bestelautoverzekering.nl
  • Niet tevreden? Altijd 14 dagen bedenktijd Jaarlijkse Polischeck, ook na het afsluiten van de bestelautoverzekering controleren wij jaarlijks je premie.
  • Gratis schadeverhaalservice. Ben je bij een ongeval betrokken en is je bestelauto WA of WA+ verzekerd? Dan verhalen wij gratis de schade voor je op de aansprakelijke tegenpartij!

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Peugeot Partner online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw Peugeot Partner verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je verzekering regelen kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.