Opel Combo verzekering

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Opel Combo
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Opel Combo
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Opel Combo verzekeren? binnen 5 minuten geregeld!

Opel Combo verzekeren? Gemakkelijk en snel geregeld!

De Opel Combo is een populaire bestelauto in het compacte segment. Veel bouwbedrijven, groothandels en transportbedrijven hebben de Opel Combo in het wagenpark. 123Bestelautoverzekering heeft in de afgelopen 10 jaar een groot aantal Combo bezitters van een goede bestelautoverzekering voorzien. Via onze website kun je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de Combo verzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor de Opel Combo afsluiten die je het beste past.

Wil je liever telefonisch jouw Opel Combo verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

WA, WA+, Allrisk en aanvullende dekkingen

Wanneer je een bestelautoverzekering bij ons vergelijkt, krijg je inzicht in de premies en voorwaarden van meer dan 10 verzekeraars. We tonen de dekking voor WA, WA+ en Allrisk. Je kunt bij ons terecht voor een gewone WA-verzekering die bedoeld is voor de oudere bestelauto's, maar ook voor een WA Beperkt of volledig casco dekking voor je Opel Combo ben je bij ons aan het juiste adres. 

Naast de gewone bestelautoverzekeringen hebben wij ook een ruime keuze aan aanvullende dekkingen die goed bij je Opel Combo verzekering passen. Verzeker bijvoorbeeld je lading of gereedschap mee tot een bedrag van maximaal € 20.000. Of misschien is een inzittendenverzekering wel een goed idee als je regelmatig met een bouwteam op pad bent? In de derde stap van het vergelijken zie je alle opties en kun je direct jouw aanvullende dekking(en) kiezen.

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over Opel Combo verzekeringen en in een paar minuten kun je je Combo bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Kenmerken van de Opel Combo verzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw Opel Combo verzekering
  • ook jonge bestuurders kunnen een Combo verzekering bij ons afsluiten;
  • no-claim korting tot 80% op je Combo verzekering
  • ook voor particulieren
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de Combo verzekering of als aparte dekking.
  • 14 dagen bedenktijd

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Opel Combo online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw Opel Combo verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je Opel Combo verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.