Iveco Daily verzekering

Snel en goed uw Iveco Daily verzekeren. Bekijk hier de mogelijkheden. ✓ Tot 80% korting ✓ Bereken direct uw premie

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Iveco Daily
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Iveco Daily
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Verzekering voor Iveco Daily afsluiten? Zo geregeld!

Verzekering nodig voor je Iveco Daily?

De Iveco Daily is zo’n beetje de grootste bestelauto die je kan kopen. Deze bestelauto wordt dan ook vaak gebruikt door koeriers voor het vervoeren van hun pakketten, als servicewagen door het machineonderhoudsbedrijf of voor de hovenier die vaak grote klussen heeft. Menig ondernemer of ZZP’er is door ons geholpen aan een goede verzekering voor zijn Iveco Daily. Je kan eenvoudig de verzekering voor je Iveco Daily afsluiten via onze website. Je vult je kenteken in, kiest de dekking uit die je wil voor de verzekering van je Iveco Daily en je sluit de verzekering direct af.

Regel je liever telefonisch de verzekering voor jouw Iveco Daily of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Welke dekking kies je voor je Iveco Daily?

Je kan kiezen uit drie verschillende dekkingen voor je Iveco Daily. De keuze bestaat uit WA, WA+ of WA+ Casco. Welke dekking het beste bij jouw situatie past is afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste factoren voor de bepaling van de juiste dekking voor een bestelautoverzekering zijn; de leeftijd van je Iveco Daily en de waarde hiervan. Is de bestelauto ouder dan 10 jaar? Dan kies je meestal voor de WA dekking. Is de Iveco net nieuw of heb je deze gefinancierd? Kies dan voor de WA-Casco verzekering.

Als je de gegevens van je Iveco hebt ingevuld in onze vergelijker dan zie je direct wat de verzekering je gaat kosten. De dekking en het eigen risico kun je naar wens aanpassen. Kies je voor een hoger eigen risico? Dan kan de premie in sommige gevallen nog verder omlaag.

Welke aanvullende dekking heb ik nodig ?

Voor de aanvullende dekking van je bestelautoverzekering raden wij de volgende verzekeringen aan.

  • De schadeverzekering inzittenden - Dekking voor materiële en letselschade als gevolg van een ongeval met de Iveco Daily. Juist voor de bestuurder!
  • Rechtsbijstandverzekering - Professionele ondersteuning bij het verhalen van een schade of juridisch kwestie bij de aankoop, verkoop of het onderhoud van je Iveco Daily.
  • Transport van goederen verzekering - Verzeker de gereedschappen en/of goederen in je Iveco Daily. Bij brand en inbraak goed verzekerd tot een bedrag van maximaal € 25.000.
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de Iveco daily verzekering en in een paar minuten kun je je Iveco bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren worden opgebouw en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bestelauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bestelautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Iveco Daily online verzekeren. Vul je kenteken en wij halen de juiste gegevens voor je op. Vul daarna je bedrijfsgegevens in en kies de juiste premie. Wil je nog een aanvullende dekking hebben op je bestelautoverzekering? Voeg deze dan toe, controleer of alles klopt en vraag de verzekering voor je Iveco Daily aan. Per e-mail ontvang je direct bericht of je de weg op kunt.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je verzekering regelen kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.