Mercedes Sprinter verzekering

Snel en goed uw Mercedes Sprinter verzekeren. Bekijk hier de mogelijkheden.
✓ Tot 80% korting ✓ Bereken direct uw premie

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Mercedes Sprinter
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Mercedes Sprinter
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Mercedes bedrijfsauto
Mercedes Sprinter verzekeren? binnen 5 minuten geregeld !

Mercedes Sprinter verzekeren? Zo geregeld!

De Mercedes Sprinter is de meest verkocht bestelauto in het segment van de grote bestelauto's. Met zijn goede rij-eigenschappen en grote laadruimte is de Mercedes Sprinter uitermate geschikt voor het vervoeren van uw goederen en gereedschappen. 123Bestelautoverzekering heeft in de afgelopen 10 jaar een groot aantal Sprinter bezitters van een goede bestelautoverzekering voorzien. Via onze website kun je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de Sprinter verzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor de Mercedes Sprinter afsluiten die je het beste past.

Ook de belettering, betimmering, inrichting en gereedschappen in de bestelauto kunnen wij meeverzekeren. 

Wil je liever telefonisch jouw Mercedes Sprinter verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

WA dekking

Dit is de meest gekozen verzekering voor je Mercedes Sprinter ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bedrijfsauto. De WA-verzekering vergoedt de schade die je met de bedrijfsauto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan jouw eigen bedrijfsauto is dan niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking

Dit is de meest gekozen verzekering voor je Mercedes Sprinter van 5 tot 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA+. Naast de WA dekking ben je ook verzekerd voor schade aan jouw eigen bedrijfsauto door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking

De WA-Casco Bestelautoverzekering is de meest gekozen verzekering voor je Mercedes Sprinter jonger dan 5 jaar. Je bent, naast de WA dekking, ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan jouw bedrijfsauto als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt en bijvoorbeeld vandalisme. Slijtage en nalatig onderhoud zijn hierbij uiteraard niet bij inbegrepen.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de verzekeringen voor je Mercedes Sprinter. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren worden opgebouwd en overgedragen en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Kenmerken van de Mercedes Sprinter verzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail;
  • ook jonge bestuurders kunnen een Mercedes Sprinter bij ons verzekeren;
  • no-claim korting tot 80%;
  • ook voor particulieren;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de Sprinter verzekering of als aparte dekking;
  • 14 dagen bedenktijd.

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Mercedes Sprinter verzekeren.

printer online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw Mercedes Sprinter verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je Mercedes Sprinter verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.