Bestelbus verzekeren

Sluit in slechts 3 stappen uw bestelbus verzekering af. Vul uw kenteken in en vergelijk. ✓ Binnen 5 min. verzekerd ✓ Tot 80% korting

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bestelbus
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en je bestelbus verzekeren!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bestelbus
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en je bestelbus verzekeren!
Jouw bestelbus verzekeren, binnen vijf minuten geregeld.

Bestelbus verzekeren, voor ZZP'ers en Bedrijven

In Nederland zijn er veel verzekeraars waar je de bestelbus kunt verzekeren. Maar hoe weet je nu zeker dat je het meest aantrekkelijke tarief betaalt? Bij 123Bestelautoverzekering vergelijk je in enkele stappen de meeste verzekeraars waardoor je premie en tijd bespaart. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen belang bij een bepaalde verzekeraar. Hierdoor krijg je van ons een eerlijk overzicht van premies en voorwaarden. De aanvraag voor je bestelbusverzekering is in een aantal minuten geregeld.

Wij kunnen alle merken bestelbus verzekeren. Populaire bestelbussen die wij veel verzekeren zijn de Peugeot Partner, Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Vito, Mercedes-Benz Sprinter, Ford Transit en Iveco Daily.

Wil je liever telefonisch jouw bestelbus verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
bestelbus verzekeren via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan zullen wij je bestelbus verzekeren.

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.

088 688 3737

Kies een juiste en passende dekking

Kies voor de dekking die je het beste past. Bij de keuze voor een dekking van de verzekering speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelbus een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de bestelbus te dragen.

WA dekking

Bestelbus verzekeren ouder dan 10 jaar? Dan is dit de meest gekozen dekking. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelbus. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bestelbus toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelbus is dan niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking

De meest gekozen verzekering voor de bestelauto van 6 tot 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA+. Naast de WA dekking ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen bestelbus door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking

De meest gekozen verzekering voor de bestelbus jonger dan 6 jaar oud. Je bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan je bestelbus als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt en vandalisme. Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Bestelbus verzekeren? Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de bestelbusverzekering en in een paar minuten kun je je bestelbus bij ons verzekeren zowel als particulier als voor zakelijk. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelbus, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan
bestelauto verzekeren

Daarom via ons je bestelbus verzekeren

  • Keuze uit 3 basisdekkingen en aanvullende dekkingen als de schadeverzekering voor inzittenden, motorrijtuigen rechtsbijstand, pechhulp en eigen vervoerverzekering.
  • De scherpste premie in de markt voor bestelbusverzekeringen en no-claim korting oplopend tot 80%.
  • Bestelbus verzekeren met 14 dagen bedenktijd en dagelijks opzegbaar. 
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail.
  • Ook jonge bestuurders en particulieren kunnen bij 123bestelautoverzekering.nl een bestelbus verzekeren.

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelbus verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze voor de juiste bestelbusverzekering en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu veelal direct voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Je bestelbus verzekeren

Wist je dat we bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch je bestelbus verzekeren? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelbus verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-6883737.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bestelbus verzekeren kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.