Wat is er gedekt op een WA-Beperkt Casco Bestelautoverzekering?

Het antwoord op je vraag:

Onder de WA-Beperkt Casco bestelautoverzekering valt de materiële en/of letselschade die je met de bestelauto veroorzaakt aan een ander en waarvoor je ook aansprakelijk bent. Daarnaast is schade aan de bestelauto door brand, storm, diefstal en inbraak, ruitbreuk of barsten en aanrijding met loslopende dieren verzekerd. 

De WA-Beperkt Casco dekking in het kort:

  • Brand, blikseminslag, kortsluiting en ontploffing: er is ook dekking als de schade is ontstaan door een eigen gebrek van de bestelauto.
  • Storm en hagel: we spreken over storm indien er windsnelheden van meer dan 14 meter per seconde zijn gemeten. 
  • Diefstal, inbraak of joyrijden: let op, het kan zijn dat er beveiligingseisen voor uw bestelauto gelden. Ook diefstal van autosleutels is vaak verzekerd.
  • Ruitschade: bij breken of barsten van de ruit van de bestelauto. Let op, de ruit zal in veel gevallen bij een aangesloten hersteller gerepareerd moeten worden. Vaak zijn dit Carglass, Autotaalglas of Kwik-Fit.
  • Aanrijding met loslopende dieren: er is alleen dekking voor de directe schade die wordt veroorzaakt door de aanrijding met het dier. 

Lees hier meer over de WA-Beperkt Casco Bestelautoverzekering. Je kunt op deze pagina ook direct een premie berekenen en de bestelautoverzekering direct afsluiten.

Meer veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag je vraag te beantwoorden. 

088 730 3636

Wil je direct telefonisch een verzekering afsluiten of heb je vragen?

Stuur ons een bericht.
Bellen mag ook!

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.

088 730 3636

Premie berekenen