Verzekering bedrijfsbus

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Bedrijfsbus
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Bedrijfsbus
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Verzekering voor bedrijfsbus nodig? In vijf minuten geregeld.

Verzekering bedrijfsbus nodig? Kies voor de specialist!

Op zoek naar een goede en goedkope verzekering voor je bedrijfsbus? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kun je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de bedrijfsbus verzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor de bedrijfsbus afsluiten die je het best past.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfsbus verzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking

Kies voor de dekking die je het beste past. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bedrijfsbus een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Aanvullende dekkingen

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekkingen voor de bedrijfsbus verzekering. Wij adviseren altijd de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de verzekering van de bedrijfsbus kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Met deze verzekering zijn je gereedschappen en goederen verzekerd voor o.a. diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de bedrijfsbus!

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bedrijfsbus verzekering en in een paar minuten kun je je bedrijfsbus bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfswagen, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Kenmerken van de bedrijfsbusverzekering:

  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je bedrijfsbusverzekering
  • ook jonge bestuurders kunnen een verzekering voor de bedrijfsbus bij ons afsluiten;
  • no-claim korting tot 80% op je bedrijfsbusverzekering
  • ook voor particulieren
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de verzekering van de bedrijfsbus of als aparte dekking. 
  • na acceptatie direct de polis van je bedrijfsbusverzekering op de e-mail

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsbus online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfsbusverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een bedrijfsbusverzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bedrijfsbus verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.