Combineer zakelijk en privé

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

Al uw verzekeringen onder één dak!

Eigenaar van meerdere voertuigen? Neem dan even telefonisch contact met ons op voor een maatwerkofferte. Vaak kunnen wij in combinatie met je personenauto, bestelauto, of motorfiets extra korting verlenen. De hoogte van deze korting is afhankelijk van je specifieke situatie. Neem gerust contact op en  wij zoeken voor jou de voordeligste oplossing. Inmiddels hebben wij al meer dan 10.000 bestelauto bezitters geholpen bij het vinden van een goedkope verzekering voor de bedrijfsauto.

Wil je liever telefonisch jouw bestelauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Hoe werkt het in de praktijk?

Veel vragen gaan over de werking van schadevrije jaren. Vaak wordt er gedacht dat schadevrije jaren die zijn opgebouwd op de personenautoverzekering automatisch te gebruiken zijn voor nieuwe bestelautoverzekering. Dit is niet het geval.

Als de verzekeraar de schadevrije na de aanvraag niet in Roy-Data kan vinden dan ontvang je hierover bericht van ons. Je krijgt de mogelijkheid om binnen 3 weken een royementverklaring aan te leveren waaruit de schadevrije jaren blijken. Zijn er geen schadevrije jaren beschikbaar dan wordt het aantal schadevrije jaren in principe aangepast naar 0 waardoor de premie stijgt.

In veel gevallen blijkt dat schadevrije jaren in gebruik zijn op een lopende verzekering. Door zowel de personenauto en de bestelauto bij ons te verzekeren profiteer je veelal van een mooie korting voor beide voertuigen. 

bestelauto
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Voordelen van de bestelautoverzekering

  • No-claim korting mogelijk op je bedrijfswagen verzekering tot 80%
  • Ook voor jonge bestuurders
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfswagen verzekering
  • Na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bedrijfswagenverzekering op de e-mail

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bestelautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.