Klantverhalen

Premie berekenen

Kenteken nog niet bekend

123Bestelautoverzekering staat voor snelheid en gemak. Dagelijks staat ons team met enthousiaste specialisten klaar om je te helpen de juiste bestelautoverzekering af te sluiten. De relatie met onze klanten vinden wij heel erg waardevol. Op deze pagina vind je een overzicht met recensies van tevreden klanten.

  "De telefoon wordt snel opgenomen en je wordt meteen geholpen; wat n verademing als je bij een concurrent 8 minuten in de wacht hebt gestaan! Tijdens t gesprek werd ik prima geholpen en de afspraken werden nagekomen. De verzekering was snel en correct geregeld. ."
  8
  "Ik ben beleefd, snel en netjes geholpen Ga zo door"
  10
  "Snelle en duidelijke service!!"
  10
  "Ik moest een zakelijke scooterverzekering krijgen waarbij ook zakelijk - zakelijk verkeer is verzekerd. Via de reguliere tussenpartij niet mogelijk. Mij is het niet gelukt bij verschillende verzekeraars. Poliscounter is pro actief verder gaan zoeken met resultaat. Top."
  10
  "Geen toevoeging nodig. Het was zo gepiept."
  10
  "Van alle markten thuis, en altijd een oplossing op maat. Echte service uit de tijd van de Gulden. Een absolute aanrader."
  10
  "Na een aanvraag van mij heeft de betreffende persoon aan de telefoon een prima advies gegeven over hoe ik e,e.a. het beste kon aanpakken. Dit om op een zo duidelijk en goedkoop mogelijke manier een extra verzekering af te sluiten."
  9
  "Goed en helder."
  10
  "Zeer prettig, snel en makkelijk alles online te regelen."
  10
  "Poliscounter werkt transparant en heeft wel misschien de beste service van Nederland ."
  10