Klantverhalen

Premie berekenen

Kenteken onbekend

123Bestelautoverzekering staat voor snelheid en gemak. Dagelijks staat ons team met enthousiaste specialisten klaar om je te helpen de juiste bestelautoverzekering af te sluiten. De relatie met onze klanten vinden wij heel erg waardevol. Op deze pagina vind je een overzicht met recensies van tevreden klanten.

  "Geweldige service"
  10
  "Zeer goed"
  8
  "Klantvriendelijk contact Altijd correct En Snel"
  10
  "Prettige ervaring door de snelle reactie, bij het afsluiten van de polis. Ook bij vragen erna wordt er direct gereageerd. Natuurlijk weet ik nog niet hoe dit zit als de polis eenmaal loopt en bij eventueel schade."
  8
  "Zeer goede dienstverlening!"
  10
  "Fijn en goed personeel met kennis van zaken en die altijd beschikbaar voor je zijn. Goede overzichtelijke site en telefonische of per e-mail heel goed bereikbaar. Zeer tevreden."
  10
  "Ik had voordat ik mijn auto kocht natuurlijk wel georiënteerd. Via poliscounter kon ik mijn auto voordelig laten verzekeren. Bij mijn vorige verzekeraar kon ik mijn verzekering niet in het weekend regelen. Daarom ben ik overgestapt op poliscounter, gewoon in het weekend en gewoon online bij de dealer geregeld. Ik kon direct verzekerd de weg op."
  10
  "Super snel geregeld"
  10
  "De hele procedure om mijn voertuig te verzekeren liep vlotjes. Medewerker gebeld en werd snel en vakkundig te woord gestaan. Ook de inhoud en voorwaarden van de polis was duidelijk en helder geschreven."
  10
  "Heel snel kan mijn wagen verzekeren."
  10