Bestelwagenverzekering

Vergelijk direct meerdere goedkope bestelwagen verzekeringen op voorwaarden en prijs. ✓ Tot 80% korting ✓ Bereken direct uw premie

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelwagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelwagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelwagenverzekering afsluiten, zo geregeld.

Voordelige bestelwagenverzekering 

Op zoek naar een goede en goedkope bestelwagenverzekering? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kan je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de bestelwagenverzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor je bestelwagen afsluiten die het best past.

De bestelwagenverzekering voor je bouwbedrijf, loodgietersbedrijf of (groot)handelsonderneming snel online vergelijken en afsluiten. In 5 minuten vergelijk je de premie van de verschillende verzekeraars en sluit je de bestelwagenverzekering direct af. De polis en groene kaart volgen veelal direct per e-mail. 

Wil je liever telefonisch jouw bestelwagenverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelwagenverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

De dekking van je bestelwagenverzekering

Vul je WA bestelwagenverzekering aan met een Beperkt Casco of Volledig Casco dekking. De beperkt Casco dekking vergoedt de schade die is ontstaan door brand, storm, diefstal of ruitbreuk. Bij de Volledig Casco dekking ben je ook verzekering voor schade door vandalisme of eigen aanrijdingsschade. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelwagen een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de bestelwagen te dragen. Bekijk ook de aanvullende dekking als de schadeverzekering voor inzittenden en de eigen vervoerverzekering in het dekkingsoverzicht.

Voordeel voor ondernemers

Voor de ondernemer die de bestelwagen zakelijk gebruikt geldt er de mogelijkheid om de BTW en de BPM te verrekenen. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de auto en is de premie van de bestelwagenverzekering nog voordeliger.

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten over de bestelwagenverzekering

Op onze website vind je veel informatie over bestelwagenverzekeringen en in een paar minuten kun je je bestelwagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelwagenverzekeringen, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Voordelen van de bestelwagenverzekering

  • Voor bedrijven en particulieren een goedkope bestelwagenverzekering
  • No-claim korting mogelijk op je bestelwagenverzekering tot 80%
  • Tijdens kantooruren in veel gevallen snel voorlopige dekking mogelijk voor de bestelwagenverzekering
  • Ook bij schade op de bestelwagenverzekering staat Poliscounter voor je klaar. Heb je alleen een WA bestelwagenverzekering afgesloten en wil je schade verhalen op een tegenpartij dan kun je gebruikmaken van de kosteloze Poliscounter Schadeservice.
  • Bestelwagenverzekering afgesloten via Poliscounter? Maak gebruik van onze gratis opzegservice en wij zeggen je oude bestelwagenverzekering voor je op.

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelwagen goedkoop online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu vaak direct voorlopige dekking.

Bestelwagenverzekering afsluiten

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een goedkope bestelwagenverzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelwagen verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bestelwagenverzekering afsluiten kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.