Over ons

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de verzekering die je nodig hebt
3
Kies je (optionele) aanvullende dekkingen
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de verzekering die je nodig hebt
3
Kies je (optionele) aanvullende dekkingen
4
Controleer, bevestig en geregeld!

Wie zijn wij?

De naam zegt het al. 123Bestelautoverzekering.nl staat voor snelheid en gemak. In vier overzichtelijke stappen bereken je een premie, vergelijk je de verschillende aanbieders met elkaar en sluit je de bestelautoverzekering die het beste bij je past bij ons af.

123Bestelautoverzekering.nl is onderdeel van Poliscounter. Poliscounter heeft inmiddels 10 jaar ervaring in online verzekeren. Als je contact met ons opneemt, dan staat een medewerker van Poliscounter je te woord.

Onze bedrijfsprocessen zijn zo ingericht dat wij volledig digitaal met je kunnen communiceren. Ontvang je de polis liever per post dan is dit uiteraard geen enkel probleem.

Wil je liever telefonisch contact met een van onze adviseurs?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17 :30 uur.

088 730 3636

Samenwerking met Voogd & Voogd

De bestelautoverzekering die je via onze websites afsluit wordt geadministreerd via Voogd & Voogd. Voogd & Voogd heeft van een groot aantal verzekeraars een volmacht gekregen. Dit betekent dat zij werkzaamheden als het accepteren van de verzekering, het opmaken van de polis, het incasseren van de premie en de schadebehandeling voor de verzekeraars uitvoeren. 

Onze goede samenwerking met Voogd & Voogd zorgt ervoor dat wij je bestelauto snel en tegen een scherpe premie kunnen verzekeren. Heb je vragen over de afgesloten bestelautoverzekering of heb je schade? Neem dan contact met ons op via 088-7303636. We helpen je graag.

Execution only

123Bestelautoverzekering.nl geeft geen advies. Onze website is een bron van informatie over bestelautoverzekeringen. Op basis van deze informatie kun je de keuze voor de juiste bestelautoverzekering maken. 123Bestelautoverzekering.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van door jou zelf verkeerd gemaakte keuzes.

Bel je ons met een vraag of wil je een bestelautoverzekering telefonisch aanvragen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij zullen de wijziging, aanvraag of voorlopige dekking altijd per e-mail aan je bevestigen.

Uw privacy

123Bestelautoverzekering.nl hecht veel waarde aan het beschermen van je privacy. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en alleen aangewend voor het doel waarvoor je ons de gegevens hebt verstrekt en voor de bedrijfsvoering van 123Bestelautoverzekering.nl.
123Bestelautoverzekering.nl houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en aan de privacyrichtlijnen die op grond van de WFT aan verzekeringsbedrijven worden gesteld.

Onze verdiensten 

Voor iedere afgesloten verzekering ontvangt 123Bestelautoverzekering.nl een doorlopende vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding is een percentage van de premie en voor alle verzekeraars gelijk. Voor 123Bestelautoverzekering.nl maakt het geen verschil voor welke verzekeraar je kiest.

De beloning van onze medewerkers

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris. Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan