Dodge Ram verzekering

De goedkoopste Dodge Ram verzekering: ✓ Snel verzekerd ✓ Tot 80% korting! ✓ Hoogste aanvangskorting. Vul je kenteken in en vergelijk.

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Dodge Ram
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je Dodge Ram
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Verzeker je Dodge Ram eenvoudig online!

Dodge Ram verzekering nodig?

Je hebt net een nieuwe Pick up gekocht! Namelijk de Dodge Ram, je wil natuurlijk graag de weg op met je nieuwe voertuig. Wij van 123bestelautoverzekering helpen je daar graag mee! Je kan binnen 5 minuten je Dodge Ram via onze website verzekeren. Je vult het kenteken in van je Dodge ram, je kiest de dekking die je wil en je sluit de verzekering direct af.

Veel Dodge Ram’s die door gespecialiseerd dealerbedrijven worden geleverd zijn voorzien van een grote V8 motor en hebben hierdoor een hoog gewicht. Door de hoge BPM hebben de pick-ups een hoge fiscale waarde. Gelukkig worden veel pick-ups met een grijs kenteken geleverd. Als ondernemer profiteer je hiervan omdat je geen BTW en BPM over de aanschafwaarde hoeft te betalen. Ook is de wegenbelasting een stuk lager dan voor een personenauto met eenzelfde motor en gewicht.  Doordat je de BTW en BPM kunt verrekenen daalt de cataloguswaarde van de Dodge Ram enorm en profiteer je van een lagere premie voor je Dodge Ram verzekering.

Regel je liever telefonisch de verzekering voor jouw Dodge Ram of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Waarom je Dodge Ram bij 123bestelautoverzekering verzekeren?

123bestelautoverzekering is de partij voor een goede en voordelige bestelautoverzekering van Nederland! Al meer dan 15000+ klanten hebben hun bestelauto verzekerd via 123bestelautoverzekering. Jarenlange ervaring,  keuze uit diverse verzekeraars en een scherpe premie. Naast een scherpe premie  zijn ook de voorwaarden van de Dodge Ram Verzekering van belang. Hoe hoog is het eigen risico bij schade? Welk alarmsysteem heb ik nodig bij welke verzekeraar? Mag ik bij schade naar mijn vaste schadehersteller? Ben je opzoek naar een hele scherpe premie voor je bestelauto en heb je niet zoveel schadevrije jaren? Kies dan voor de Bestelautovoordeelpolis.

  "Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
  10
  - Albert Ras
  "zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
  10
  - rafal
  "Snelle afhandeling ik ben tevreden"
  10
  - Hassan

  Welke voordelen zijn er bij 123bestelautoverzekering?

  • Jarenlange ervaring met het verzekeren van Pick-Ups
  • Korting op de verzekering die oploopt tot 80%
  • Gratis schadeverhaalservice
  • Jaarlijkse polischeck voor de bestelautoverzekering van je Dodge Ram
  • Een klein team van specialisten. Direct de juiste persoon aan de lijn!
  • 14 dagen bedenktermijn op je bestelautoverzekering.

  Goed om te weten

  Op onze website vind je veel informatie over de Dodge Ram verzekering en in een paar minuten kun je je Dodge bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren worden opgebouw en over het gemak van onze PolisCheck.

  Execution Only

  Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bestelauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bestelautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

  De looptijd van je verzekering

  14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

  Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

  De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

  Lees meer
  Jaarlijkse PolisCheck

  Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

  Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

  Lees meer
  Schadevrije jaren en Roy-data

  Korting op je premie door schadevrij te rijden.

  Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

  Lees meer

  Online of telefonisch verzekeren

  In slechts vier stappen kun je bij ons jouw Dodge ram online verzekeren. Vul je kenteken en wij halen de juiste gegevens voor je op. Vul daarna je bedrijfsgegevens in en kies de juiste premie. Wil je nog een aanvullende dekking hebben op je bestelautoverzekering? Voeg deze dan toe, controleer of alles klopt en vraag de verzekering voor je Dodge Ram aan. Per e-mail ontvang je direct bericht of je de weg op kunt.

  Telefonisch verzekering afsluiten
  Handig: telefonisch je verzekering regelen kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.