Bus verzekeren ZZP

 

Premie berekenen

Kenteken onbekend
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste verzekering voor je bus
2
Kies de beste verzekering voor je bus
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste verzekering voor je bus
2
Kies de beste verzekering voor je bus
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Bus verzekeren
Jouw bus verzekeren als ZZP'er, binnen vijf minuten geregeld.

Bus verzekeren ZZP

Je bent een zelfstandige zonder personeel, je bent elke dag druk bezig om mooie klussen binnen te halen en het bedrijf te laten groeien. Zo wil je natuurlijk zo min mogelijk omkijken hebben naar de verzekering van de bus, maar wel kunnen rekenen op een scherpe premie voor de verzekering van je bus. 

Wij als 123bestelautoverzekering hebben meer dan 15 jaar ervaring met het verzekeren van een bus voor ZZP’ers. Dit doen wij in samenwerking met meer dan 10 verzekeraars. Zo vergelijken wij de voordeligste verzekeringen en bieden wij jou als zelfstandige de beste premie aan.

Wil je liever telefonisch jouw bus verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Je bus verzekeren als ZZP'er 

Door onze jarenlange samenwerkingen met de verzekeraars kunnen wij ook de privé auto onder bepaalde voorwaarden meeverzekeren op basis van dezelfde bonus malus korting . Zo kunnen wij een regeling aanbieden waarbij zowel de bus als de privé auto dezelfde korting krijgen. Dit noemen wij dan ook de ZZP regeling, welke speciaal is ontwikkeld voor de zelfstandige ondernemer die naast de bus van de zaak ook een privé auto heeft. 

Ben jij ook in het bezit van een bus en auto voor privé? Neem dan contact met ons op en ontvang een mooie aanbieding voor zowel je bus als de privé auto.

Bus verzekeren ZZP

Schadeverhaalservice voor de ZZP'er

Wij vinden het belangrijk dat je als zelfstandige ondernemer altijd weer snel aan de slag kan na een ongeluk. Wij hebben onze eigen schadeafdeling . Hier kan je direct terecht met je vragen over de schade, zij kennen de verzekeraars en helpen je hiermee snel op weg.

Als een ongeluk is veroorzaakt door een tegenpartij bieden wij een gratis schadeverhaalservice aan. Zo proberen wij de schade aan de bus zo spoedig mogelijk te verhalen op de tegenpartij. Een hele zorg minder. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"snel en doeltreffend"
8
"Makkelijk af te sluiten en prima contact Alles helemaal duidelijk"
9
"Snel geholpen. Duidelijke site. Goed overzichtelijk"
10

   Online of telefonisch verzekeren

   In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bus online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de gegevens van je bus in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

   Vergelijk bus verzekering

   Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

   Handig: telefonisch je bus verzekeren kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.