Bus verzekeren ZZP

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bus
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bus
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Bus verzekeren
Jouw bus verzekeren als ZZP'er, binnen vijf minuten geregeld.

Bus verzekeren ZZP

Je bent een zelfstandige zonder personeel (ZZP), je bent elke dag druk bezig om mooie klussen binnen te halen en het bedrijf te laten groeien. Door de drukte wil je dat het verzekeren van je bus voor een ZZP snel en moeiteloos verloopt. Uiteraard wel tegen de juiste premie.

Wij als 123bestelautoverzekering hebben meer dan 15 jaar ervaring met het verzekeren van een bus voor de ZZP markt. Dit doen wij in samenwerking met meer dan 10 verzekeraars. Zo vergelijken wij de voordeligste verzekeringen en bieden wij jou als zelfstandige de beste premie aan voor jouw bus.

Wil je liever telefonisch jouw bus verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Je bus verzekeren als ZZP'er 

Voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP) in de bouw en installatiebranche hebben wij een mooie oplossing. Er is een ruime keuze in dekkingen. Zo kun je de bus WA, WA+ en Allrisk verzekeren. Ons systeem geeft op basis van het bouwjaar en de waarde van de bus aan op welke manier je de bus het beste kan verzekeren als ZZP. 

Wij adviseren je als ZZP'er altijd een schadeverzekering voor inzittenden mee te verzekeren bij de bus. Deze verzekering biedt onder andere dekking voor letselschade en inkomstenverlies als gevolg van een ongeval. 

Ook de eigen vervoerverzekering raden wij je aan. Hiermee kun je gereedschappen en (handels)goederen in de bus verzekeren tot een bedrag van € 5.000,-. De premie bedraagt slechts € 8,33 per maand. 

Door onze jarenlange samenwerkingen met de verzekeraars kunnen wij ook voor de privé auto onder bepaalde voorwaarden en in combinatie met de verzekering van de bus extra korting geven. Neem hiervoor contact met ons op

Mercedes bedrijfsauto

Schadeverhaalservice voor de ZZP'er

Wij vinden het belangrijk dat je als zelfstandige zonder personeel weer snel aan de slag kan na een ongeluk. Wij hebben onze eigen schadeafdeling. Hier kan je direct terecht met je vragen over de schade. Zij kennen de verzekeraars en helpen je hiermee snel op weg.

Als een ongeluk is veroorzaakt door een tegenpartij bieden wij een gratis schadeverhaalservice aan. Zo proberen wij de schade aan de bus zo snel mogelijk te verhalen op de tegenpartij. Een hele zorg minder. 

Belangrijke informatie

Voordat je een bus als ZZP via onze website gaat verzekeren is het belangrijk dat je de hier getoonde informatie over de looptijd van een verzekering en de werking van schadevrije jaren goed doorleest. Bij vragen kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

  Persoonlijk contact

  Je wilt natuurlijk snel de bus verzekeren als ZZP'er, dit kan gemakkelijk online en is zo geregeld. Wij hebben graag ook persoonlijk contact met je als klant, daarom staat er elke werkdag een team van medewerkers klaar als er vragen zijn. 

  De experts helpen je graag met de volgende vragen:

  • Schadevrije jaren hoe werkt dit precies?
  • Schade? Wat nu?
  • Op welke manier kan in mijn bus op de juiste manieren verzekeren als ZZP'er.

  Zijn er andere vragen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder.

  Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bus verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

  Telefonisch verzekering afsluiten
  Handig: telefonisch je bus verzekeren kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.