Bestelautoverzekering van ASR

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de Bestelautoverzekering van ASR
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de Bestelautoverzekering van ASR
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

ASR verzekeringen

A.S.R. is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. A.S.R. heeft een breed productassortiment en biedt verzekeringsoplossingen voor een groot aantal risico's. Dit doen ze volgens drie kernwaarden die belangrijk zijn voor het bedrijf. Dit zijn; wees hulpvaardig, denk vooruit en wees doortastend.

Omdat A.S.R. deze kernwaarden hanteert is het prettig met ze samenwerken. Zo bieden ze diverse bestelautoverzekeringen aan tegen een scherpe premie en staan ze bekend om de goede schadeafhandeling. Ook de veelgesloten BestelautoVoordeelPolis is in samenwerking tussen Voogd & Voogd en A.S.R. tot stand gekomen.

De verzekering van 123bestelautoverzekering.nl

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelautoverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Bestelautoverzekeringen van ASR

De bestelautoverzekeringen die wij aanbieden in samenwerking met ASR zijn:

  • ASR Bestelautoverzekering zakelijk: Dit is de zakelijke verzekering voor je bestelauto. Ben je vaak onderweg, wil je een scherpe premie en vind je het niet erg om naar een aangesloten hersteller te gaan? Dan is dit de bestelautoverzekering voor jou.
  • ASR Bestelautoverzekering voordeelpakket: Als je een bestelauto hebt gekocht en je gebruikt deze particulier dan kan je kiezen voor deze bestelautoverzekering. Belangrijk bij deze verzekering is dat je geen KvK inschrijving mag hebben. De bestelauto moet dus volledig particulier gebruikt worden.
"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

Kenmerken van de ASR bestelautoverzekeringen:

  • Een goede bestelautoverzekering voor particulieren, ZZP'ers en bedrijven
  • WA, WA-Beperkt Casco en Allrisk dekking
  • Korting op het eigen risico als je de bestelauto laat repareren bij een aangesloten hersteller
  • Unieke no blame, no claim regeling. Schade niet jouw schuld? Dan ook geen terugval in korting!
  • Ruime keuze aanvullende dekkingen als de schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand, pechhulp en eigen vervoerverzekering.