Bestelauto particulier

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste particulier bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste particulier bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelauto particulier verzekeren, binnen vijf minuten geregeld.

Bestelautoverzekering particulier

Een bestelauto verzekeren als particulier doe je uiteraard via 123Bestelautoverzekering. De bestelauto met voldoende ruimte voor je hobby of de grote boodschap verzekert u gemakkelijk bij ons. In enkele minuten de keuze uit verschillende verzekeraars voor je bestelauto. Schades en wijzigingen geef je eenvoudig online aan ons door. Interesse? Bereken hier een scherpe premie.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfsauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Een bestelauto verzekeren als particulier bij verschillende verzekeraars

De premie voor het verzekeren van uw bestelauto voor particulier gebruik bereken je in twee stappen. Wij presenteren je direct de scherpste premies van verzekeraars als  ASR, Avero Achmea, Nationale-Nederlanden en Reaal. Je vergelijkt de bestelautoverzekering vervolgens eenvoudig op basis van premie en voorwaarden.

Nadat je de juiste verzekering voor je bestelauto heeft gevonden kun je een offerte opvragen per e-mail of de verzekering eenvoudig direct afsluiten. Zodra de aanvraag voor de bestelautoverzekering is geaccepteerd ontvang je de polis en groene kaart nog dezelfde dag per e-mail.

Buiten de verzekeraars die in onze vergelijking zijn opgenomen werken wij samen met aantal verzekeraars die ook bijzondere risico’s als lesauto’s, bezorgauto’s, koeriersauto’s, huurauto’s en taxi’s verzekeren. Hierdoor kunnen we in bijna alle gevallen een verzekeringsoplossing bieden.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over online bestelauto verzekeringen voor particulieren en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een particuliere bestelauto verzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Voordelen van je bestelauto verzekeren als particulier 

  • no-claim korting mogelijk op je bestelautoverzekering  tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je bestelauto verzekering
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van je bestelautoverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelauto verzekering of als aparte dekking. 

Online of telefonisch je bestelauto particulier verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bestelauto verzekeren particulier 

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bestelauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.