Zakelijke auto verzekeren

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering om je zakelijke auto te verzekeren
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering om je zakelijke auto te verzekeren
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Zakelijke auto verzekeren
Zakelijke auto verzekeren, binnen 5 minuten geregeld.

Zakelijke auto verzekeren 

Je bent ondernemer en wil graag klanten bezoeken. Druk met je eigen business en niet al te veel tijd voor het verzekeren van je zakelijke auto. Bij 123 nemen we je veel werk uit handen. Vul slechts enkele gegevens in op onze website en wij tonen je de premies van een groot aantal verzekeraars die de mogelijkheid bieden om jouw zakelijke auto te verzekeren. 

Ook na afsluiten van de zakelijke autoverzekering willen wij je ontzorgen. Zo staat onze team van experts en schadebehandelaars op werkdagen voor je klaar. Zodra je zakelijke autoverzekering een nieuw contractjaar in gaat checken of er nog steeds een goede premie wordt betaald. Is dit niet het geval dan informeren wij je hierover per e-mail. Je ontvangt dan een nieuw voorstel waarna wij de zakelijke auto na jouw akkoord bij een andere voordeligere verzekeraar verzekeren.

Wil je liever telefonisch jouw zakelijke auto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Zakelijke auto verzekeren via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Je zakelijke auto verzekeren zo geregeld!

De zakelijke auto kun je in 4 simpele stappen bij ons verzekeren. Je vult de gegevens in van de zakelijke auto, je postcode, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren. Hierna kies je de best passende verzekering uit. Er worden meer dan 10 verzekeraars met elkaar vergeleken. 

Waar op letten te bij het verzekeren van een zakelijke auto?

Bij het vergelijken en verzekeren van een zakelijke auto is het verstandig goed te kijken naar het eigen risico, eventuele schadesturing en reparatieverplichting en of er een alarmsysteem verplicht wordt gesteld. Als je de BTW als ondernemer kunt verrekenen dan kun je dit uiteraard aangeven. De te verzekeren waarde wordt dan automatisch verlaagd. 

Zakelijke auto

Uitstekende service voor jou als zakelijke klant

Kom nu je zakelijke auto verzekeren en profiteer van onze persoonlijke service. Je krijgt altijd een verzekeringsexpert te spreken en wij zijn te bereiken op de werkdagen van 08:30 tot en met 17:30. Wij bieden de gratis schadeverhaalservice aan, zodat in geval van een schade die is veroorzaakt door een andere partij, je schade zo snel mogelijk verhaald kan worden.

Kortom, je zakelijke auto bij ons verzekeren en je bent gegarandeerd van scherpe premies, gemak en snelheid.  

Lees ook de informatie die wij hier vermelden over de looptijd van de zakelijke autoverzekering van één jaar en de werking van schadevrije jaren goed door. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

  Voordelen van de zakelijke autoverzekering

  • WA, WA+ en WA-Casco dekking
  • No-claim korting mogelijk tot 80%
  • 14 dagen bedenktijd
  • Voor nieuwe auto's 3 jaar nieuwwaarderegeling mogelijk
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking en na acceptatie direct de polis op de e-mail
  • Uit te breiden met schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp

  Zakelijke auto verzekeren

  Zakelijke auto verzekeren
  Handig: telefonisch je zakelijke auto verzekeren elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.