Bestelwagen verzekeren

Bereken uw premie en sluit direct uw bestelwagenverzekering af. Bezoek onze website! ✓ Tot 80% korting ✓ Binnen 5 min. verzekerd

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bestelwagen
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bestelwagen
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelwagen verzekeren, binnen vijf minuten geregeld.

Je bestelwagen verzekeren

Op zoek naar een goede en goedkope bestelwagen verzekering? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kan je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de goedkope bestelwagen verzekering met elkaar vergelijken en je de verzekering van je bestelwagen afsluiten die het beste past.

Wil je liever telefonisch jouw bestelwagen verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking

Kies voor de dekking die je het beste past. Bij de keuze voor een dekking van de verzekering speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelwagen een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

WA dekking

De meest gekozen verzekering als je een bestelwagen wil verzekeren van ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bestelwagen toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelbus is dan niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking

De meest gekozen verzekering voor de bestelwagen van 5 tot 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA+. Naast de WA dekking ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen bestelbus door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking

De meest gekozen voor de bestelwagen verzekeren jonger dan 5 jaar oud. Je bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan je bestelbus als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt en vandalisme. Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bestelwagenverzekeringen en in een paar minuten kun je je bestelwagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelwagen, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

De 5 voordelen van 123bestelautoverzekering

  • no-claim korting mogelijk op je bestelwagen verzekeren tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelwagen verzekeren
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bestelwagenverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelwagen verzekeren of als aparte dekking. 

Online of telefonisch bestelwagen verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelwagen online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bestelwagen verzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelwagen verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bestelwagen verzekeren op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.