Zakelijke autoverzekering vergelijken

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
De beste zakelijke autoverzekering vergelijken
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
De beste zakelijke autoverzekering vergelijken
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Zakelijke autoverzekering vergelijken
Zakelijke autoverzekering vergelijken, binnen 5 minuten geregeld.

Zakelijke autoverzekering vergelijken

Je bent ondernemer en wil graag klanten bezoeken. Dit doe je om je netwerk verder uit te breiden en je zakelijke doelstellingen te behalen. Hiervoor ben je opzoek naar een goede zakelijke autoverzekering die je gemakkelijk kan vergelijken en af kan sluiten tegen een scherpe prijs.

Onze zakelijke autoverzekering kun je helemaal zelf samenstellen. Je kunt vergelijken voor de WA, WA+ en Allrisk dekking. Aanvullend kun je een schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp of rechtsbijstandverzekering afsluiten. Wil je een nieuwe zakelijke auto verzekeren? Dan kun je de 3 jaar nieuwwaarderegeling selecteren waardoor je bij diefstal of total loss de totale nieuwwaarde vergoed krijgt. 

Regel je liever telefonisch jouw zakelijke autoverzekering of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Zakelijke autoverzekering vergelijkenvia de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Waarop letten bij het vergelijken van een zakelijke autoverzekering?

De keuze voor de basisdekking voor de zakelijke autoverzekering is de belangrijkste die je moet maken. Je hebt de keuze uit de WA, WA+ en WA-Casco dekking. Het dekkingsoverzicht geeft aan wat er onder welke dekking verzekerd is. 

In algemene zin bepaald het bouwjaar de keuze voor de dekking. 

 • De WA-Casco voor zakelijke auto's jonger dan vijf jaar
 • De WA-Beperkt Casco dekking voor zakelijke auto's tussen de vijf en tien jaar oud
 • De WA dekking voor zakelijke auto's ouder dan tien jaar

Verder is goed bij het vergelijken van de zakelijke autoverzekering te letten op het eigen risico, de vrijheid om naar een eigen schadeherstelbedrijf te gaan en het vereiste alarmsysteem.

Uitstekende service voor jou als zakelijke klant

Je kan als de zakelijke autoverzekering is afgesloten altijd rekenen op een uitstekende service. Zo krijg je tijdens werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur snel een verzekeringsexpert aan de telefoon. Ook bieden wij een gratis schadeverhaalservice aan, zodat in geval van een schade die is veroorzaakt door een andere partij, ondersteund wordt bij het verhalen van je materiële en letselschade.

Belangrijke informatie

Voordat je een zakelijke autoverzekering gaat vergelijken is het belangrijk dat je de hier getoonde informatie over de looptijd van een verzekering en de werking van schadevrije jaren goed doorleest. Bij vragen kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
- Bart
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
- Laurens
"Zeer duidelijk"
10
- Arjan

  Aanvullende dekkingen bij zakelijke autoverzekering vergelijken

  Bij een zakelijke autoverzekering kunnen aanvullende dekkingen niet ontbreken. Zo adviseren wij je bij een zakelijke autoverzekering altijd de schadeverzekering voor inzittenden mee te vergelijken (SVI). Deze aanvullende verzekering vergoedt namelijk letselschade en inkomstenderving die het gevolg is van een ongeluk dat door eigen schuld is ontstaan. Dit tot een maximum bedrag van € 1.000.000,-. Zowel voor de ondernemer zelf als voor de werknemer van groot belang!

  Na vergelijken kun je direct afsluiten!

  De stappen gaan als volgt, je vult je gegevens in, krijgt de premie te zien van de zakelijke autoverzekering en kunt deze direct met elkaar vergelijken. In de laatste stap controleer je alles nog eens.

  Je weet na de aanvraag gelijk of je voorlopige dekking hebt en je de weg op kan met je nieuwe zakelijke autoverzekering. 

  Vergelijk zakelijke autoverzekeringen

  Zakelijke autoverzekering vergelijken
  Handig: binnen 5 minuten je zakelijke autoverzekering vergelijken