Verzekering Bestelauto

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bestelauto
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste verzekering voor je bestelauto
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw verzekering voor je bestelauto, binnen vijf minuten geregeld.

Verzekering bestelauto? Kies voor de specialist!

Je wilt een verzekering voor je bestelauto. Een bestelauto is een auto met een laadruimte die voornamelijk voor het vervoer van goederen is ingericht. Dit is geschikt voor het zakelijk gebruik van een bestelauto door aannemers, glaszetters en winkeliers. Maar een bestelauto kun je ook gebruiken voor het vervoer van personen, bijvoorbeeld een rolstoelgebruiker, of voor vervoer van honden of een visuitrusting.

Veilig en betrouwbaar, dat is wat u kunt verwachten als u een verzekering voor uw bestelauto bij 123Bestelautoverzekering afsluit. Je kiest tussen verzekeringen van verschillende verzekeraars. Wijzigingen doorgeven en schade melden doet u eenvoudig online. En met een 24/7 online bereikbare klantenservice weet je zeker dat je altijd op tijd antwoord op je vragen krijgt.

Wil je liever telefonisch jouw bestelauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies uit verschillende dekkingen voor je verzekering voor je bestelauto. 

Voor welke dekking kies je? Hier kan je lezen over de inhoud van de door ons aangeboden dekkingen voor uw verzekering van de bestelauto. Naast de keuze voor de dekking is het verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico en de vrijheid in keuze voor uw eigen schadehersteller. Ondernemers hebben de mogelijkheid om de btw op de aanschaf en het onderhoud van de bestelauto te verrekenen. Doordat de BTW door ondernemers niet wordt meeverzekerd profiteren zij van een lagere premie voor de (beperkt) casco dekking van de verzekering van de bestelauto.

Schadeverzekering inzittende

Sluit naast onze verzekering van de bestelauto ook de schadeverzekering voor inzittenden af. Materiële en letselschade van passagiers kan veelal worden geclaimd op de WA verzekering van de auto. De bestuurder kan hier geen aanspraak op maken. Juist daarom is de schadeverzekering voor inzittenden voor de bestuurder van belang. De schadeverzekering voor inzittenden keert de werkelijk geleden schade uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Hierbij is de schuldvraag bij een ongeval niet van belang. De verzekeraar van de inzittenden verzekering behandelt de schade en verhaalt de schade indien mogelijk op de veroorzaker.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bestelauto verzekeringen en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
- Bart
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
- Laurens
"Zeer duidelijk"
10
- Arjan

De kenmerken van onze verzekering bestelauto

  • No-claim korting mogelijk tot 80%
  • WA, WA+ en Allrisk dekking
  • Uitbreiding met schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp mogelijk
  • Na acceptatie direct de polis van uw verzekering van de bestelauto op de e-mail
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis schadeverhaalservice

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfsauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk verzekering bestelauto. 

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.