Opzegservice

Digitaal opzegformulier per e-mail ontvangen. Wij kunnen de opzegging voor je regelen. 

Premie berekenen

Eenvoudig je oude verzekering opzeggen

Maak gebruik van onderstaand formulier om je oude verzekering op te zeggen. Lees het formulier goed door, vul je gegevens in, onderteken en verstuur het formulier aan ons. Wij behandelen het opzegformulier binnen 2 werkdagen.

Profiteer van onze opzegservice!

Nadat de aanvraag van uw nieuwe auto- of bestelautoverzekering bij Poliscounter is geaccepteerd moet de oude verzekering vaak nog worden beëindigd. Uiteraard nemen wij deze taak graag voor je uit handen. Voorwaarde is wel dat je nieuwe auto- of bestelautoverzekering bij Poliscounter is aangevraagd en is geaccepteerd.

Ook als je geen verzekering hebt aangevraagd bij Poliscounter kun je gebruik maken van onze opzegbrief generator. Per e-mail ontvang je het ingevulde en door jouzelf ondertekende opzegformulier die je gemakkelijk door kan sturen naar je verzekeraar. 

Je verzekering beëindigen kan:

  • In verband met premieverhoging of aanpassing van de voorwaarden
  • In verband met verkoop of sloop (upload het vrijwaringsbewijs)
  • Tussentijds (na het eerste contractjaar is je verzekering dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen)

Voorwaarden voor een goede opzegging zijn:

  • De gegevens op het opzegformulier kloppen
  • Er is een juiste opzegtermijn gehanteerd
  • De verzekeraar heeft het opzegformulier ontvangen

Upload documenten (bijv. kopie polis, groene kaart en het vrijwaringsbewijs) bij het verzenden van het formulier voor een succesvolle opzegging. Vanaf je mobiel of tablet kun je eenvoudig een foto maken van de documenten en uploaden.

Formulier is verstuurd. En nu?

Na ontvangst van de getekende opzegging en documenten beoordelen wij de opzegging. Vervolgens versturen wij de opzegging aan je huidige verzekeraar. Je ontvangt een kopie van deze e-mail. De verzekeraar zal de royementverklaring rechtstreeks aan je versturen. Mocht je binnen 14 dagen geen bericht hebben ontvangen dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen.