Online Bestelauto verzekeren

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelauto verzekeren, binnen vijf minuten online geregeld.

Online Bestelauto verzekeren? zo geregeld!

Als vakman ben je druk en altijd bezig met werk. De bestelauto is één van de belangrijkste bedrijfsmiddelen voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Een goede bestelautoverzekering is belangrijk, premie en voorwaarden moeten duidelijk zijn en de aanvraag moet snel geregeld zijn.

Snel en gemakkelijk online je bestelauto verzekeren? Bij 123Bestelautoverzekering kies je de juiste verzekering aan de hand van een helder overzicht van verschillende verzekeraars. Een autoverzekering voor je  bestelauto is in een aantal minuten zo online geregeld! Bereken direct je premie online en ontdek het voordeligste tarief voor je bestelauto.

Wil je liever telefonisch jouw bestelauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking 

WA dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bestelauto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelauto is niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto tussen de 5 en 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA-plus. Naast de WA dekking ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen bestelauto door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto jonger dan 5 jaar oud. Je bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan de bestelauto als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt. Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over online bestelauto verzekeringen en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

Verzeker je bestelauto online en profiteer van voordeel!

Een no-claim korting tot 80%, verzekeringen voor jonge bestuurders en direct je polis en groene kaart op de e-mail zijn enkele voordelen van onze autoverzekering voor uw bestelauto. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een vakkundige en snelle afwikkeling bij schade. Ook als je bestelauto alleen WA is verzekerd kun je gebruik maken van onze schadeverhaalservice.
  • Voordelige eigen vervoerverzekering, samen met de bestelautoverzekering of als aparte dekking

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelauto verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk online bestel autoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bestelauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.