Goedkope bestelautoverzekering

Bereken je premie, vergelijk en verzeker je bestelauto direct. 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Selecteer je goedkope bestelautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Selecteer je goedkope bestelautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
goedkope bestelautoverzekering
Goedkope bestelautoverzekering, zo geregeld!

Zoek je een goedkope bestelautoverzekering?

Vergelijk in 4 eenvoudige stappen de aanbieders van de goedkope bestelautoverzekering met elkaar. Kies voor een WA, WA+ of WA-Casco dekking en selecteer de goedkope bestelautoverzekering. Ook zonder schadevrije jaren ontvang je korting op basis van het aantal jaren dat je in het bezit bent van een rijbewijs. De B/M korting loopt op tot maximaal 80% en in combinatie met onze goedkope autoverzekering profiteer je mogelijk van nog meer voordeel. Sluit onze goedkope bestelautoverzekering direct af, ontvang in veel gevallen direct voorlopige dekking en na acceptatie van de aanvraag ontvang je de polis voor je goedkope bestelautoverzekering direct op de mail.

Liever telefonisch een goedkope bestelautoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30- 17:30 uur.

088 730 3636

Welke dekking kies je?

Maak een keuze uit onze goedkope basisdekkingen voor je WA, WA-Beperkt Casco of WA-Casco bestelautoverzekering. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelauto een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de bestelauto te dragen. 

Let op, we weten dat je op zoek bent naar een goedkope bestelautoverzekering. Maar selecteer altijd het juiste gebruik dat overeenkomt met je werkzaamheden. Kijk ook goed naar de alarmeisen die door de verschillende verzekeraars worden gesteld. Zo voorkom je teleurstelling bij schade.

Vul onze goedkope bestelautoverzekering aan met de schadeverzekering voor inzittenden, motorrijtuigenrechtsbijstand, pechhulpverlening of de eigenvervoer verzekering. Bekijk ons dekkingsoverzicht voor meer informatie. 

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over goedkope bestelautoverzekering en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een goedkope bestelautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Begrip tonen, uitleg geven en meedenken: kenmerken van poliscounter :)"
10
- Wissam
"Snelle afhandeling. Alles prima geregeld"
10
- John Bunnik
"Ik ben snel en deskundig geholpen en heb de verzekering verder online kunnen afsluiten. Ga zeker mijn andere verzekeringen ook bij poliscounter onderbrengen."
10
- Hong
goedkope bestelautoverzekering

Waarom onze goedkope bestelautoverzekering?

  • Een scherpe premie voor je Volkswagen Caddy, Ford Transit of Mercedes-Benz Sprinter.
  • No-claim korting mogelijk op je bestelautoverzekering tot 80%
  • Ook voor koeriers de juiste Koeriersverzekering.
  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je goedkope bestelautoverzekering
  • Na aanvraag en acceptatie direct de polis van je goedkope bestelautoverzekering op de e-mail
  • Voordelige eigen vervoer verzekering voor je goederen en/of gereedschappen, als aanvullende dekking bij de goedkope bestelautoverzekering.

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons een goedkope bestelautoverzekering afsluiten. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Vaak krijg je direct voorlopige dekking en kun je direct de weg op.

Vergelijk goedkope bestelautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een goedkope bestelautoverzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-7303636.

goedkope bestelautoverzekering
Handig: telefonisch je goedkope bestelautoverzekering afsluiten op werkdagen tussen 08:30 en 17:30.