Bestelbus verzekeren particulier

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Bestelbus verzekeren particulier
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Bestelbus verzekeren particulier
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bedrijfsauto verzekeren, binnen vijf minuten geregeld.

Particulier je bestelbus verzekeren? Kies voor de specialist!

In Nederland zijn er veel verzekeraars waar je particulier je bestelbus kunt verzekeren. Maar hoe weet je nu zeker dat je het meest aantrekkelijke tarief betaalt? Bij 123Bestelautoverzekering vergelijk je in enkele stappen de meeste verzekeraars waardoor je premie en tijd bespaart. Wij zijn onafhankelijk en hebben geen belang bij een bepaalde verzekeraar. Hierdoor krijg je van ons een eerlijk overzicht van premies en voorwaarden. De aanvraag voor je particulier bestelbus verzekering is in een aantal minuten geregeld.

Wil je liever telefonisch jouw particulieren bestelbus verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking

Kies voor de dekking die je het beste past. Bij de keuze voor een dekking van de verzekering speelt de leeftijd en de dagwaarde van de bestelbus een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

WA dekking

De meest gekozen verzekering als je een bestelbus wil verzekeren van ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bedrijfsauto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelbus is dan niet verzekerd.

WA + Beperkt Casco dekking

De meest gekozen verzekering voor de bestelbus van 5 tot 10 jaar oud. Een andere benaming voor deze dekking is WA + Mini casco of WA+. Naast de WA dekking ben je ook verzekerd voor schade aan de eigen bestelbus door gebeurtenissen zoals brand, blikseminslag en storm- en hagelschade, diefstal en inbraak en ruitbreuk, joyriding en botsing met loslopende dieren en vogels.

WA + Casco dekking

De meest gekozen verzekering voor de bestelbus jonger dan 5 jaar oud. Je bent, naast de WA dekking ook verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. Dus ook voor schade aan je bestelbus als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt en vandalisme. Slijtage en eigen gebrek zijn hierbij niet inbegrepen.

"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
- Bart
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
- Laurens
"Zeer duidelijk"
10
- Arjan

Kenmerken bestelbus verzekeren particulier:

  • Binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelbusverzekering
  • Ook jonge bestuurders kunnen bij 123bestelautoverzekering.nl een bestelbus verzekeren 
  • No-claim korting tot 80%
  • Ook voor particulieren een bestelbusverzekering
  • 14 dagen bedenktijd

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelbus online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk particulier bestelbus verzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelbus verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.