Bestelautoverzekering afsluiten

 

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelautoverzekering, binnen vijf minuten geregeld.

Bestelautoverzekering 

Als je een bestelautoverzekering gaat afsluiten, zijn er veel zaken waar je aan moet denken. Wordt de bestelauto privé of zakelijk gebruikt? Kan je de BTW verrekenen? Wordt de bestelauto ingezet voor koerierswerkzaamheden of maaltijdbezorgen? Zijn er aanvullende dekkingen gewenst. Allemaal vragen die tijdens het afsluiten van een bestelautoverzekering de revu passeren. Omdat wij willen dat je volledig bent geïnformeerd geven wij hieronder een korte toelichting over de “schadevrije jaren” en looptijd van een bestelautoverzekering bij 123Bestelautoverzekering. Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op.

Wil je liever telefonisch jouw bestelautoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Schadevrije jaren meenemen 

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert een schadevrij jaar op. De schadevrije jaren worden per (bestel)autoverzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een verzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. Na beëindiging van een verzekering zijn de schadevrije jaren drie jaar geldig.

Goed om te weten 

Op onze website vind je veel informatie over bestelauto en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd."
8
- Pierre
"zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader"
10
- F.M van Poppel
"Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je"
10
- Mischa stupin

Voordelen van je bestelautoverzekering 

  • no-claim korting mogelijk op je bestelautoverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelautoverzekering v
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bestelautoverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelautoverzekering of als aparte dekking. 

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelauto online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bestelautoverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bestelautoverzekering afsluiten kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.