Bestelauto verzekeren zakelijk

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste zakelijk bestelauto verzekeren
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste zakelijk bestelauto verzekeren
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelauto zakelijk verzekeren, binnen vijf minuten geregeld.

Bestelauto verzekering zakelijk

Als je jouw bestelauto wilt verzekeren als zakelijk rijder, wilt je natuurlijk gegarandeerd zijn van de laagste premie én een verzekering op maat. Als ondernemer, werkzaam in de bouw, detaillist of (groot)handelelaar wil je een bestelautoverzekering afgestemd op je wensen. Naast de bestelauto moet de betimmering, laadinrichting of koelinstallatie immers goed verzekerd zijn. Ook je gereedschappen en handelsgoederen die dag en nacht in je bus verblijven verdienen de aandacht. Hiervoor bieden wij je de voordelige eigen vervoerverzekering als aanvullende module. 

Wil je liever telefonisch jouw bestelauto verzekeren zakelijk afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies voor een scherpe premie als je bestelauto zakelijk gaat rijden 

Via 123Bestelautoverzekering kun je de premie van een groot aantal verzekeraars met elkaar vergelijken. Hierdoor selecteert je gemakkelijk de verzekeraar met de scherpste premie voor je bestelauto. Vaak is de premie via 123Bestelautoverzekering zelfs lager dan de premie rechtstreeks bij de verzekeraar.

Verzeker je bestelauto: 

Of je een verzekering af wilt sluiten voor jouw bestelauto, voor een grijs kenteken, voor een vrachtwagen of bestelauto. In alle gevallen bieden wij een helder overzicht van verschillende verzekeraars. Bereken uw premie online en kom erachter welke verzekering voor jouw het meest gunstig is.

 

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over online bestelauto verzekeringen en in een paar minuten kun je je zakelijke bestelauto bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bestelauto verzekeren, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Begrip tonen, uitleg geven en meedenken: kenmerken van poliscounter :)"
10
- Wissam
"Snelle afhandeling. Alles prima geregeld"
10
- John Bunnik
"Ik ben snel en deskundig geholpen en heb de verzekering verder online kunnen afsluiten. Ga zeker mijn andere verzekeringen ook bij poliscounter onderbrengen."
10
- Hong

Voordelen van je bestelauto verzekeren zakelijk

  • no-claim korting mogelijk op je bestelautoverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je bestelauto verzekering
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van je bestelautoverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelauto verzekering of als aparte dekking. 

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelauto zakelijk online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk zakelijke bestelauto verzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bestelauto verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.