Bestelauto verzekeren

Goedkoop uw bestelauto verzekeren doet u bij 123Bestelautoverzekering!
✓ Binnen 5 min. verzekerd ✓ Tot 80% korting

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bestelauto verzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bestelauto verzekeren, binnen vijf minuten geregeld
Jouw bestelauto verzekeren, binnen vijf minuten geregeld

Bestelauto verzekeren? zo geregeld!

Als vakman ben je druk en altijd bezig met je werk. De bestelauto is één van de belangrijkste bedrijfsmiddelen voor het uitvoeren van je werkzaamheden en het visitekaartje van je bedrijf. Je zoekt naar een bestelautoverzekering die aansluit bij jouw wensen, zonder gedoe en met een ruime keuze uit verzekeraars en dekkingen. En niet onbelangrijk, na de aanvraag moet je bestelauto snel verzekerd zijn.

Wil je liever telefonisch jouw bestelauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bestelauto verzekeren via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan verzekeren wij je bestelauto

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.

088 730 3636

Je bestelauto op de juiste manier verzekeren 

WA dekking - De meest gekozen dekking voor de bestelauto ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere bestelauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de bestelauto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen bestelauto is niet verzekerd.

WA-Beperkt Casco dekking - Voor bestelauto's tussen de 5 en 10 jaar oud. Wil je je bestelauto ook verzekeren tegen de risico's van brand, blikseminslag, storm, hagel, diefstal, inbraak en ruitbreuk? Kies dan voor de WA-Beperkt Casco dekking.

WA-Casco dekking - Als je je nieuwe of jong gebruikte bestelauto wil verzekeren kies dan voor de WA-Casco dekking. In aanvulling op de WA-Beperkt Casco dekking ben je ook verzekerd voor schade bij een aanrijding door eigen schuld ontstaan en vandalisme. 

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de bestelautoverzekering en in een paar minuten kun je je bestelauto bij ons verzekeren zowel als particulier als voor zakelijk. Voordat je een verzekering bij ons afsluit is het goed dat je de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van de bestelautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bestelauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bestelautoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je bestelauto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"snel, accuraat, adviserend en kennis van zaken."
8
- Ken
"Verzekering aangevraagd, en kregen meteen een reactie en was snel geregeld."
9
- Ricardo
"Alles is snel verlopen vragen werden gelijk beantwoordt voorwaarden duidelijk"
10
- Efrain

5 redenen om je bestelauto direct te verzekeren!

  • +10 jaar ervaring met het verzekeren van bestelauto's voor alle branches
  • Direct voorlopige dekking mogelijk
  • Meerdere (bestel)auto's in bezit? Wij zorgen voor een voordelige totaalaanbieding
  • Heb je schade? Wij staan voor je klaar. Maak gratis gebruik van onze schadeverhaalservice
  • Ben je niet tevreden met onze dienstverlening? Je hebt een bedenktijd van 14 dagen

In slechts vier stappen je bestelauto verzekeren

  • Vul je kenteken in en wij halen de autogegevens voor je op
  • Na het invullen van je persoonlijke gegevens tonen wij de premie per verzekeraar
  • Maak je keuze voor de juiste bestelautoverzekering en voeg optionele aanvullende dekkingen toe.
  • Controleer je ingevoerde gegevens en na het bevestigen is alles geregeld. 

Vergelijk bestelautoverzekeringen

Ook telefonisch kun je eenvoudig een bestelautoverzekering bij ons afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze experts en zij kunnen veelal direct jouw bestelauto verzekeren. Je kunt ons elke werkdag bellen tussen 9.30 en 17.30 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bestelauto verzekeren kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30 uur.