Bedrijfswagenverzekering

Bereken uw premie en sluit direct uw bedrijfswagenverzekering af. Bezoek onze website! ✓ Tot 80% korting ✓ Bereken direct uw premie

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Mercedes bedrijfsauto
Bedrijfswagenverzekering, binnen 5 minuten geregeld!

Bedrijfswagenverzekering afsluiten? Voordelig, gemakkelijk en snel!

Een bedrijfswagenverzekering van 123Bestelautoverzekering sluit je gemakkelijk af via onze website. In enkele minuten vergelijk je de aanbieders van de bedrijfswagenverzekering met elkaar. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bedrijfswagenverzekering zet je eenvoudig naast elkaar. kies voor de bedrijfswagenverzekering die past bij jouw eigen wensen. Ook een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Door onze goede afspraken met de meeste grote Nederlandse verzekeraars kunnen altijd een scherpe premie aanbieden voor je bedrijfswagenverzekering. 

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfswagenverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bedrijfswagenverzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Dekking van de bedrijfswagenverzekering

Kies voor de dekking die je het best past. Je hebt de keuze uit een WA, beperkt casco of volledig casco dekking. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfswagenverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bedrijfswagenverzekering nog lager dan je al van 123Bestelautoverzekering gewend bent.

123Bestelautoverzekering vergelijkt ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bedrijfswagenverzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bedrijfswagen verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is uw eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bedrijfswagen verzekering af te kunnen sluiten.

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over de bedrijfswagenverzekering en in een paar minuten kun je je bedrijfswagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfswagenverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Voordelen van de bedrijfswagenverzekering:

  • no-claim korting mogelijk op je bedrijfswagenverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfswagen verzekering
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bedrijfswagenverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bedrijfswagen verzekering of als aparte dekking. 

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfswagen online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk je bedrijfswagenverzekering

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een bedrijfswagenverzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je bedrijfswagenverzekering afsluiten kan elke werkdag tussen 8:30 en 17:30 uur.