Bedrijfswagen verzekeren

Premie berekenen

Kenteken onbekend
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Vul je kenteken in en vergelijk
1
Vul je kenteken in en vergelijk
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
Kies je (optionele) aanvullende dekking
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
Controleer, bevestig en geregeld!
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Bedrijfswagen verzekeren? Binnen vijf minuten geregeld.

Bedrijfswagen verzekeren? Kies voor gemak en zekerheid bij 123!

Je bent ondernemer in de bouw, handel of horeca en altijd druk. De bedrijfswagen is van groot belang voor de uitvoering van je werk en stilstand van de bedrijfswagen door schade kost direct geld. Daarom zoek je een goede bedrijfswagenverzekering voor de juiste prijs en wil je bij schade niet voor verrassingen komen te staan. Bij 123bestelautoverzekering vind je wat je zoekt. In enkele klikken de premie  voor een WA, WA+ of WA-Casco dekking van de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken en direct afsluiten. 

123bestelautoverzekering heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswagenverzekeringen en werkt met de grote verzekeraars. Door ons goede afspraken met verzekeraars kunnen wij jou maatwerk advies geven passend bij jouw situatie.

Ook bij schade staan we voor je klaar. Door afstemming met schadeherstellers over vervangend vervoer, het eigen risico en een rechtstreekse betaling van het schadebedrag zorgen wij dat je zoveel mogelijk wordt ontzorgd en je tijd kan besteden aan je eigen werk.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfswagen verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Kies uit een WA, WA+ of Allrisk dekking als je een bedrijfswagen gaat verzekeren

Kies voor de dekking die het beste bij je past. Welke dekking past bij de leeftijd van je bedrijfswagen vermelden wij hieronder.

  • Voor een bedrijfswagen jonger dan vijf jaar oud adviseren wij een WA/Casco dekking.
  • Voor een bedrijfswagen tussen de vijf en tien jaar oud adviseren wij een WA/Beperkt Casco dekking.
  • Voor een bedrijfswagen ouder dan tien jaar adviseren wij een WA dekking.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bedrijfswagen en in een paar minuten kun je je bedrijfswagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfswagen verzekeren, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Had snel een verzekering nodig. Deze mannen hadden het heel snel voor elkaar."
10
"Correct te woord gestaan, snelle reactie op vraagstelling, goede service, meedenkend."
8
"snelle en duidelijke service"
8

Zes voordelen van onze bedrijfswagen verzekering:

Bedrijfswagenverzekering vergelijken en afsluiten

Het vergelijken en afsluiten van je bedrijfswagenverzekering is heel gemakkelijk en kan zelfs op een smartphone gedaan worden. Gemiddeld doen onze bezoekers slechts vijf minuten over het afsluiten van hun verzekering, ideaal dus als je bij de dealer pas het kenteken te horen krijgt van je bedrijfswagen. Wil jij ook snel en goed verzekerd zijn? Vul jouw autogegevens in en ontvang direct de scherpste premie bij jouw wensen:

Vergelijk bestelautoverzekeringen

Wil je liever iemand spreken en advies krijgen over welke bedrijfswagenverzekering het best bij jou past? Ook dat kan bij 123bestelautoverzekering! Elke werkdag zitten onze collega's op de helpdesk klaar om jou zo goed mogelijk te helpen. Bel ons tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfswagen verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.