Bedrijfswagen verzekeren

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!

Bedrijfswagen verzekeren? Zo geregeld.

Je bent ondernemer in de bouw, handel of horeca en altijd druk. De bedrijfswagen is van groot belang voor de uitvoering van je werk en stilstand van de bedrijfswagen door schade kost direct geld. Daarom wil je de bedrijfswagen verzekeren voor de juiste prijs en bij schade niet voor verrassingen komen te staan. Bij 123bestelautoverzekering vind je wat je zoekt. In enkele klikken de premie voor een WA, WA+ of WA-Casco dekking berekenen, verzekeraars vergelijken en direct de bedrijfswagen verzekeren. 

Ook bij schade staan we voor je klaar. Door afstemming met schadeherstellers over vervangend vervoer, het eigen risico en een rechtstreekse betaling van het schadebedrag zorgen wij dat je je tijd kan besteden aan je werk.

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfswagen verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bedrijfswagen verzekeren via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan verzekeren wij je bedrijfswagen

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

WA, WA+ of Allrisk dekking 

Kies voor de dekking die het beste bij je past. Welke dekking het beste aansluit bij de leeftijd van je bedrijfswagen vermelden wij hieronder.

  • Een meer dan 10 jaar oude bedrijfswagen verzekeren we WA.
  • Een tussen de 5 en 10 jaar oude bedrijfswagen verzekeren we WA-Beperkt Casco.
  • Een nieuwe of jonggebruikte bedrijfswagen verzekeren we WA-Volledig Casco.

Wil je meer weten over de verschillende dekkingen? Bekijk dan ons dekkingsoverzicht. Hier worden ook de aanvullende dekkingen als de schadeverzekering inzittenden, motorrijtuigenrechtsbijstand, pechhulp en eigen vervoerverzekering toegelicht. 

Dekkingsoverzicht verzekeringen

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bedrijfswagenverzekeringen en in een paar minuten kun je je bedrijfswagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfswagenverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

Waarom bij jullie mijn bedrijfswagen verzekeren?

Online en telefonisch je bedrijfswagen verzekeren

Het vergelijken en verzekeren van je bedrijfswagen is heel gemakkelijk en kan zelfs op een smartphone gedaan worden. Gemiddeld doen onze bezoekers maar vijf minuten over het verzekeren van hun bedrijfswagen. Ideaal dus als je bij de dealer pas het kenteken te horen krijgt van je bedrijfswagen. Wil jij ook snel en goed verzekerd zijn? Vul jouw autogegevens, vergelijk en verzeker je bedrijfswagen.

Direct je bedrijfswagen verzekeren

Wil je liever telefonisch je bedrijfswagen verzekeren? Bel ons tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-7303636. Onze medewerkers helpen je graag.

man bestelauto verzekeren
Handig: telefonisch je bedrijfswagen verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.