Bedrijfsauto verzekeren

Bereken uw premie en sluit direct uw bedrijfsautoverzekering af. Bezoek onze website! ✓ Laagste premie vergelijken ✓ Bereken uw premie online

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en je bedrijfsauto verzekeren
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfsautoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en je bedrijfsauto verzekeren
Zakelijke autoverzekering afsluiten? Zo geregeld!
Bedrijfsauto verzekeren, zo geregeld!

Bedrijfsauto verzekeren? Kies voor de specialist!

Je hebt net een nieuwe of vervangende bedrijfsauto gekocht die je wil verzekeren, of je bent op zoek naar een goede vergelijking voor je huidige bedrijfsautoverzekering. Bij 123bestelautoverzekering ben je dan aan het juiste adres en kun je eenvoudig en snel je bedrijfsauto verzekeren. Het verzekeren van jouw bedrijfsauto is onze specialiteit, en dat al 10 jaar lang.

Omdat wij weten dat je overdag druk bent met je werkzaamheden en niet teveel tijd kwijt wil aan het verzekeren van je bedrijfsauto hebben wij het proces zou eenvoudig mogelijk gemaakt. In 5 minuten bereken je de premie, vergelijk je de verschillende verzekeraars en kun je direct de bedrijfsauto verzekeren. Per mail ontvang je gelijk een bericht over de voorlopige dekking. 

Wil je liever telefonisch jouw bedrijfsauto verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bedrijfsauto verzekeren via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan zullen wij je bedrijfsauto verzekeren

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Bepaal de juiste dekking

Voordat je je bedrijfsauto gaat verzekeren is het goed om na te denken over de juiste basisdekking. De juiste basisdekking bepaal je aan de hand van het bouwjaar en de dagwaarde. Bij het verzekeren van de bedrijfsauto kun je onderstaande richtlijn gebruiken.

Heb je de bedrijfsauto gefinancierd? Houd er dan rekening mee dat de financier in het contract heeft opgenomen dat je de bedrijfsauto WA-Volledig Casco moet verzekeren.

Dekkingsoverzicht voor bedrijfsauto verzekeren

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bedrijfsautoverzekeringen, ook voor ZZP'ers. Wij vinden het belangrijk dat je, voordat je de bedrijfsauto gaat verzekeren de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfsautoverzekering, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het verzekeren van je bedrijfsauto. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je bedrijfsautoverzekering hebt gemaakt. 

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"snel, accuraat, adviserend en kennis van zaken."
8
- Ken
"Verzekering aangevraagd, en kregen meteen een reactie en was snel geregeld."
9
- Ricardo
"Alles is snel verlopen vragen werden gelijk beantwoordt voorwaarden duidelijk"
10
- Efrain

Schadeverzekering inzittenden (aanbevolen)

De bedrijfsauto is belangrijk voor je dagelijkse werkzaamheden. Je doet je uiterste best om schade te voorkomen maar je weet ook, als er veel kilometers worden gereden, zit een ongeluk in een klein hoekje. De WA-verzekering zal de schade aan een tegenpartij vergoeden. Als je de bestelauto WA-Volledig Casco hebt verzekerd vergoedt de verzekeraar je eigen schade.

Wie vergoedt de schade die jij als bestuurder oploopt?
Denk hierbij aan de letselschade en inkomstenderving die het gevolg is van een ongeluk dat door eigen schuld is ontstaan. De schadeverzekering voor inzittenden (SVI) vergoedt deze schade tot een maximum bedrag van € 1.000.000,-. 

Ga je direct je bedrijfsauto verzekeren? Kies dan ook voor de aanvullende schadeverzekering voor inzittenden. Zie voor de andere aanvullende verzekeringen ons uitgebreide dekkingsoverzicht

Waarom bij ons je bedrijfsauto verzekeren?

  • Meer dan 10 jaar ervaring, goede afspraken met verzekeraars en een enthousiast team.
  • De bedrijfsauto verzekeren in combinatie met je personenauto zorgt voor extra korting.
  • Professionele schadeafdeling en gratis schadeverhaalservice.
  • Zowel online als telefonisch je bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ons elke werkdag bellen tussen 8.30 en 17.30 uur op 088-7303636

Direct je bedrijfsauto verzekeren

Handig: telefonisch je bedrijfsauto verzekeren kan elke werkdag tussen 8.30 en 17.30.