Autoverzekering ZZP

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de premie voor je autoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de premie voor je autoverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Autoverzekering ZZP
Autoverzekering voor ZZP'er binnen 5 minuten geregeld

Autoverzekering ZZP

Als zelfstandige zonder personeel (ZZP) op zoek naar een autoverzekering omdat je net een nieuwe auto hebt gekocht? Of ben je opzoek naar een goede vergelijking voor de autoverzekering die je elders hebt afgesloten? Met activiteiten als ZZP’er in de zakelijke dienstverlening, bouw- of installatiebranche is je mobiliteit erg belangrijk. Het missen van een belangrijke afspraak door schade of pech kost je mogelijk direct geld. De dekking voor vervangend vervoer op de (beperkt) Casco autoverzekering en de mogelijkheid om pechhulp aanvullend mee te verzekeren zijn zaken waar jij als ZZP’er goed op let. 123Bestelautoverzekering biedt een ruime keuze uit verzekeraars en (aanvullende) dekkingen.

Op zoek naar een zakelijke bestelautoverzekering

Liever telefonisch je autoverzekering aanvragen of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

De juiste autoverzekering voor iedere auto

Bij 123bestelautoverzekering verzekeren we veel auto’s die door ZZP’ers worden gebruikt. De meeste auto’s die wij voor zelfstandigen zonder personeel (ZZP) verzekeren zijn jonger dan 5 jaar oud en worden WA-Casco (Allrisk) verzekerd. Auto’s tussen de 5 en 10 jaar oud worden vaak WA-Beperkt Casco verzekerd en oudere auto’s vanaf 10 jaar oud worden veelal WA verzekerd.

Heb je vanwege de lage bijtelling als zelfstandige zonder personeel (ZZP) een elektrische auto gekocht en ben je op zoek naar een autoverzekering? Ook voor de elektrische auto bieden wij een voordelige autoverzekering. Je elektrische Tesla, Kia, Hyundai of Volkswagen verzeker je eenvoudig en snel.

sportieve auto
Autoverzekering ZZP

Schade melden op je autoverzekering?

Wij vinden het belangrijk dat je als zelfstandige zonder personeel (ZZP) weer snel aan de slag kan na een ongeluk. Wij hebben onze eigen schadeafdeling. Hier kan je direct terecht met je vragen over de schade. Zij kennen de verzekeraars en helpen je hiermee snel op weg.

Als een ongeluk is veroorzaakt door een tegenpartij bieden wij een gratis schadeverhaalservice aan. Zo proberen wij de schade aan de auto zo snel mogelijk te verhalen op de tegenpartij. Een hele zorg minder. 

Belangrijke informatie over de autoverzekering

Voordat je een autoverzekering als ZZP'er gaat afsluiten is het belangrijk dat je de hier getoonde informatie over de looptijd van een verzekering en de werking van schadevrije jaren goed doorleest. Bij vragen kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Met het overstappen van verzekering invb met andere auto"
10
- Albert Ras
"zeer goede service, goed contact, snelle reactie op berichten, naast de bestelwagenverzekering nog vele andere opties, zeer gunstige prijzen, raad ik aan"
10
- rafal
"Snelle afhandeling ik ben tevreden"
10
- Hassan

De schadeverzekering voor inzittenden

Als zelfstandige zonder personeel (ZZP) ben je veel op de weg. De schadeverzekering voor inzittenden is een must en mag op de autoverzekering niet ontbreken. Je doet je uiterste best om schade te voorkomen maar je weet ook, als er veel kilometers worden gereden, zit een ongeluk in een klein hoekje. De WA-verzekering zal de schade aan een tegenpartij vergoeden. Als je de auto WA-Casco hebt verzekerd vergoedt de verzekeraar je eigen schade.

Wie vergoedt de schade die jij als bestuurder oploopt?
Denk hierbij aan de letselschade en inkomstenderving die het gevolg is van een ongeluk dat door eigen schuld is ontstaan. De schadeverzekering voor inzittenden (SVI) vergoedt deze schade tot een maximum bedrag van € 1.000.000,-.

Lees meer over de SVI en de andere aanvullende dekkingen.

Handig om te weten over de zakelijke autoverzekering voor de ZZP’er

  • Bij een zakelijk autoverzekering mag je de auto zowel zakelijk als privé gebruiken.
  • De ZZP’er is vaak de meest regelmatige bestuurder voor de autoverzekering. Ook eventuele gezinsleden mogen particulier gebruik maken van de auto.
  • De premie voor de zakelijke autoverzekering mag je als zelfstandige zonder personeel (ZZP) als bedrijfskosten opvoeren.
  • De BTW op de aanschaf van een zakelijke auto kun je verrekenen in de aangifte voor de omzetbelasting.

Zijn er vragen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Je kunt ons elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

Telefonisch verzekering afsluiten
Handig: telefonisch je autoverzekering afsluiten kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.