Autoverzekering Bestelwagen

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste autoverzekering bestelwagen
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste autoverzekering bestelwagen
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Autoverzekering bestelwagen, binnen vijf minuten geregeld.

Autoverzekering bestelwagen

Op zoek naar een goede en goedkope autoverzekering bestelwagen? Bij 123Bestelautoverzekering.nl kan je na invoeren van slechts enkele gegevens de aanbieders van de bestelwagen verzekering met elkaar vergelijken en de verzekering voor je bestelwagen afsluiten die het best past.

Wil je liever telefonisch jouw autoverzekering bestelwagen verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 - 17:30 uur.

088 730 3636

Kies een juiste en passende dekking 

Je kunt kiezen voor de dekking die het best past. Bij de keuze voor een dekking speelt de leeftijd en de dagwaarde van de autoverzekering bestelwagen een belangrijke rol, maar ook de mogelijkheden die je zelf hebt om het financieel risico van beschadiging of verlies van de auto te dragen.

Voordeel voor ondernemers

Voor de ondernemer die de auto zakelijk gebruikt geldt er de mogelijkheid om de BTW te verrekenen. Hierdoor daalt de cataloguswaarde van de auto en is de premie van de autoverzekering bestelwagen nog voordeliger.

Aanvullende dekkingen

123Bestelautoverzekering.nl biedt een aantal aanvullende dekking voor de autoverzekering bestelwagen. Wij adviseren je de schadeverzekering voor inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval waaronder ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelwagenverzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Middels deze verzekering zijn uw gereedschappen en goederen onder andere verzekerd voor diefstal, aanrijding en schade tijdens laden/lossen. De dekking is zowel overdag als ’s nachts van kracht. De ideale oplossing voor ondernemers die werken vanuit de bestelwagen!

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over onze autoverzekering voor je bestelwagen en in een paar minuten kun je je bestelwagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een autoverzekering van de bestelwagen, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
- Bart
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
- Laurens
"Zeer duidelijk"
10
- Arjan

Voordelen voor je autoverzekering bestelwagen 

  • no-claim korting mogelijk op je bestelwagenverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelwagen autoverzekering
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bestelwagen autoverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelwagen autoverzekering of als aparte dekking. 

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bestelwagen online verzekeren. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bestelwagenverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een verzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bestelwagen verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 08:30 en 17:30 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je Autoverzekering bestelwagen aanvragen kan elke werkdag tussen 08:30 en 17:30 uur.