Autoverzekering Bedrijfswagen

Premie berekenen

1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
1
Vul je kenteken in en vergelijk
2
Kies de beste bedrijfswagenverzekering
3
Kies je (optionele) aanvullende dekking
4
Controleer, bevestig en geregeld!
Jouw bedrijfswagenverzekering, binnen vijf minuten geregeld.

Autoverzekering bedrijfswagen afsluiten? Voordelig, gemakkelijk en snel!

Een bedrijfswagen verzekering van 123Bestelautoverzekering sluit je gemakkelijk af via onze website. In enkele minuten vergelijk je de  aanbieders van de autoverzekering van je bedrijfswagen met elkaar. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de autoverzekering bedrijfswagen kan je gemakkelijk met elkaar vergelijken. Kies voor de bedrijfswagen verzekering die past bij jouw eigen wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Wil je liever telefonisch jouw autoverzekering van de bedrijfswagen laten vergelijken of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekering afsluiten via de website

Binnen vijf minuten de scherpste premie.

Bereken je premie

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8 - 17 uur.

088 730 3636

Dekking van de autoverzekering bedrijfswagen vergelijken

Kies voor de dekking die je het best past. Je hebt de keuze uit een WA, beperkt casco of volledig casco dekking. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bedrijfswagen verzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bedrijfswagenverzekering nog lager dan je al van 123Bestelautoverzekering gewend bent.

123Bestelautoverzekering vergelijkt ook een aantal aanvullende dekkingen voor de autoverzekering van je bedrijfswagen. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bedrijfswagen verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is uw eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bedrijfswagen verzekering af te kunnen sluiten.

Goed om te weten

Op onze website vind je veel informatie over bedrijfswagenverzekeringen en in een paar minuten kun je je bedrijfswagen bij ons verzekeren. Wij willen graag dat je voordat je een verzekering bij ons afsluit de belangrijke informatie hebt gelezen. Daarom informeren wij je hier over de looptijd van een bedrijfswagen, hoe schadevrije jaren werken en over het gemak van onze PolisCheck.

De looptijd van je verzekering

14 dagen bedenktijd en een contractduur van één jaar.

Als je een verzekering afsluit via onze website heb je 14 dagen bedenktijd. Een aanvraag kan dus binnen 14 dagen geannuleerd worden. Let op! Je bent dan ook niet verzekerd geweest.

De contracttermijn van een bestelautoverzekering is standaard één jaar. Na verloop van het eerste contractjaar kun je de verzekering dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van één maand. 

Lees meer
Jaarlijkse PolisCheck

Wij houden je bedrijfsautoverzekering up to date.

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat je bedrijfsautoverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of de verzekering nog steeds aansluit op je wensen. En misschien nog belangrijker, of je nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan sturen wij je een nieuw premievoorstel per e-mail.

Lees meer
Schadevrije jaren en Roy-data

Korting op je premie door schadevrij te rijden.

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Lees meer
"Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus"
10
- Bart
"Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis"
10
- Laurens
"Zeer duidelijk"
10
- Arjan

Autoverzekering bedrijfswagen vergelijken

  • no-claim korting mogelijk op je bedrijfswagenverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bedrijfswagen verzekering
  • na aanvraag en acceptatie direct de polis van uw bedrijfswagenverzekering op de e-mail
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bedrijfswagen verzekering of als aparte dekking. 

Online of telefonisch verzekeren

In slechts vier stappen kun je bij ons jouw bedrijfswagen verzekeren online. Vul je kenteken in en wij halen alle gegevens voor je op, of vul zelf de autogegevens in. Vervolgens kun je de meest relevante verzekeringen voor jou zien. Maak je keuze en voeg optionele aanvullende dekkingen toe. In de laatste stap controleer je alles nog eens en na het bevestigen is alles geregeld. Je hebt nu een voorlopige dekking en je mag direct de weg op.

Vergelijk bedrijfswagenverzekeringen

Wist je dat je bij 123bestelautoverzekering ook heel gemakkelijk telefonisch een bedrijfswagenverzekering kunt afsluiten? Je krijgt vrijblijvend advies van onze medewerkers en zij kunnen direct jouw bedrijfsauto verzekeren. Je kunt ze elke werkdag bellen tussen 9 en 17 uur op 088-7303636.

Handig: telefonisch je bedrijfswagen verzekeren kan elke werkdag tussen 9 en 17 uur.